Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"VEF Rīga" pieveic "Zemgali"

"VEF Rīga" pieveic "Zemgali"
Foto: jelgavasvestnesis.lv

Basketbola klubs "VEF Rīga" Jelgavas domes kausa turnīra pēdējā dienā Jelgavā ar 78:69 pārspēja vietējo "Zemgali", ierindojoties otrajā vietā, bet mājinieki palika trešie. 27 punktus VEF labā guva uzbrucējs Jurijs Aleksejevs.

Pirmais puslaiks noslēdzās ar piecu punktu pārsvaru "VEF Rīga" komandai - 38:33. Otrajā puslaikā VEF saglabāja dažu punktu pārsvaru un galarezultātā guva uzvaru ar 78:69. Rīgas komandai rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Jurijs Aleksejevs, pa 13 punktiem Mārim Gulbim un Jevgeņijam Koļesņikovam. Savukārt "Zemgalei" 19 punktus guva Ilmārs Bergmanis, 14 punktus pievienoja Matīss Rozītis, bet desmit punkti Mārtiņam Berķim.

Ar šo uzvaru "VEF Rīga" Jelgavas domes kausā ierindojās otrajā vietā, bet "Zemgale" palika trešie. Pirmie bija Kedaiņu "Nevežis", kuriem uzvaras visās trijās spēlēs, to skaitā arī šodien pret Pērnavas vienību ar 76:58. Pēc spēles uzreiz spēles notika arī abu komandu apbalvošana, kurā Jelgavas Domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš pasniedza abām komandām izcīnītās medaļas. Par "Zemgales" vērtīgāko spēlētāju atzina Kasparu Raiskumu, bet VEFam tāds bija Jurijs Aleksejevs.

Aizvadītā turnīra "Zemgales" vērtīgākais spēlētājs Kaspars Raiskums pēc spēles izvērtēja pēdējo spēli un visu turnīru: "Mums šodien pietrūka pārliecības, ka varam uzvarēt vefiešus un noteikti pietrūka arī precizitāte metienos. Kopumā uzskatu, ka turnīrā nospēlējām labi, it sevišķi tāpēc, ka visu laiku esam smagi trenējušies un tagad mēs varēsim izdarīt secinājumus, lai zinātu kuros spēles elementos mums nepieciešams piestrādāt visvairāk treniņos". Savukārt "VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters paslavēja savus pretiniekus: "Spēle bija diezgan līdzīga. Vēlos paslavēt "Zemgali" un tās treneri Vari Krūmiņu - "Zemgale" šogad kopumā būs sīvs pretinieks, viegli pret to nevienam šosezon neies."

Izmantotie resursi:
jelgavasvestnesis.lv
vefriga.com

     [+] [-]

, 2008-09-14 18:24, pirms 16 gadiem
Vef veel paraadiis !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: James.Karalis James

  +3 [+] [-]

, 2008-09-14 18:33, pirms 16 gadiem
Aleksejevs baigi krāmē, gan jau sezonas laikā pāries uz kādu citu komandu. Vai arī vismaz pēc sezonas.

  +4 [+] [-]

, 2008-09-14 18:54, pirms 16 gadiem
zemgale audzē muskuļus un ceļu negriezīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-09-14 20:37, pirms 16 gadiem
Zemgale- saubos vai ko paradis, gruti uztaisit komandu no parpalikumiem,ko kadam anv vajadzejis

     [+] [-]

, 2008-09-14 22:28, pirms 16 gadiem
RiekstinsG rakstīja: Zemgale- saubos vai ko paradis, gruti uztaisit komandu no parpalikumiem,ko kadam anv vajadzejis

Valtera VEFs??

     [+] [-]

, 2008-09-15 08:03, pirms 16 gadiem
students32 rakstīja: Valtera VEFs??

Valmiera

     [+] [-]

, 2008-09-15 08:05, pirms 16 gadiem
Savukārt "VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters paslavēja savus pretiniekus: "Spēle bija diezgan līdzīga. Vēlos paslavēt "Zemgali" un tās treneri Vari Krūmiņu - "Zemgale" šogad kopumā būs sīvs pretinieks, viegli pret to nevienam šosezon neies."
Izmantotie resursi:
būtu vismaz valters kaut ko jaunu izgudrojis a nevis bārstījies ar vecām frāzēm....

     [+] [-]

, 2008-09-15 09:26, pirms 16 gadiem
RiekstinsG rakstīja: Zemgale- saubos vai ko paradis, gruti uztaisit komandu no parpalikumiem,ko kadam anv vajadzejis

kuri tad tur ir tie parpalikumi umnik? nosauc kaut vienu?
vienkaarsi Varis ir tik profesionaals trenneris ka labus speletajus maak ari izmantot ja ir runa par valmieras puisiem tad bagijs diemzel to vel nespej...