Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

''Olympiacos'' pastiprinās; Seibutis traumēts

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Grieķijas otrais spēcīgākais basketbola klubs Pireju ''Olympiacos'' noslēguši līgumu ar vienu no daudzsološākajiem Eiropas jaunajiem saspēles vadītājiem, serbu Milošu Teodosiču. Līgums noslēgts uz pieciem gadiem.

195 centimetrus garais Teodosičs savas karjeras laikā spēlējis savā dzimtenē - ''FMP Zeleznik'' un ''Borac Cacak'' komandās. Pavisam nesen šis 20 gadus vecais basketbolists debitēja Serbijas vīriešu nacionālajā basketbola izlasē Eiropas čempionāta finālturnīrā, vidēji spēlē atzīmējoties ar deviņiem punktiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Tāpat viņš šovasar palīdzēja Serbijas U-20 vīriešu izlasei izcīnīt Eiropas čempiona nosaukumu. Pats viņš kļuva par šī turnīra vērtīgāko spēlētāju, vidēji spēlē atzīmējoties ar 15,4 punktiem, 5,4 rezultatīvām piespēlēm un 2,4 izcīnītām atlēkušajām bumbām?

Jāatzīmē, ka cits ''Olympiacos'' aizsargs Renalds Seibutis guvis muguras savainojumu, kas viņam liegs spēlēt un palīdzēt komandai divus mēnešus.

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

     [+] [-]

, 2007-09-15 12:18, pirms 17 gadiem
prieks kam vins tik ilgu ligumu parakstija.... domaju ka vins pec 2 gadiem varetu meginat NBA spelet.... bet tad jau laikam nee