Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

''Mavericks'' un ''Wizards'' veic maiņu

''Mavericks'' un ''Wizards'' veic maiņu
Džošs Hovards
Foto: AP/Scanpix

Šodien kļuvis zināms, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas ''Mavericks'' un Vašingtonas ''Wizards'' vienojušās par darījumu, kā rezultātā uz ''Mavericks'' tika aizmainīti Karons Batlers, Brendans Heivuds un Dešons Stīvensons, bet uz ''Wizards'' Džošs Hovards, Drū Gūdens, Kvintons Ross un Džeimss Singletons.

Jau iepriekš ziņojām, ka šo komandu maiņu ir diezgan reāla, jo abas vienības bija praktiski vienojušās par darījumu. Vašingtonas ''Wizards'' vēlējās aizmainīt gan Karonu Batleru, gan Brendanu Heivudu, veicot sarunas ar vairākām līgas komandām.

Šodien kļuvis zināms, ka Vašingtonas ''Wizards'' un Dalasas ''Mavericks'' ir vienojušās par darījumu un uz Dalasu tika aizmainīti Karons Batlers, Brendans Heivuds un Dešons Stīvensons, pretī saņemot Džošu Hovardu, Drū Gūdenu, Kvintonu Rosu un Džeimsu Singletonu. Dalasas ''Mavericks'' prezidents Marks Kjūbans atzina, ka šī maiņa komandai nāks tikai par labu: ''Mēs kļūsim arvien spēcīgāki. Vairākām komandām ik pa laikam rodas kādas grūtības. Mums tādas bija pirms vairākiem gadiem, tagad slikti rezultāti ir ''Wizards''. Dažreiz, veicot šādas maiņas, komandai tas nāk tikai par labu. Domāju, ka Džošs Hovards spēs sevi labi apliecināt ''Wizards'' rindās.''

Tikmēr Vašingtonas ''Wizards'' prezidents Ērnijs Grunfelds atzina, ka komandai bija nepieciešamas pārmaiņas: ''Mēs visi esam vīlušies par šo sezonu. Mums bija vajadzīgi jauni spēlētāji, kas varētu šeit ko uzlabot. Mēs vēlamies kļūt konkurētspējīga komanda un ceram, ka šis sastāvs spēs tāds kļūt.''

Izmantotie resursi:
espn.com

  +3 [+] [-]

, 2010-02-14 10:13, pirms 15 gadiem
Loti laba maina prieks Mavs

     [+] [-]

, 2010-02-14 10:16, pirms 15 gadiem
Dzhony'sTeamate rakstīja: Loti laba maina prieks Mavs
piekrītu.Mavs viennozīmīgi ir ieguvēji šajā darījumā

  -1 [+] [-]

, 2010-02-14 10:33, pirms 15 gadiem
Jā, iespaidiga mainja, Mavericks būs ļoti spēcīgi!

  -1 [+] [-]

, 2010-02-14 10:38, pirms 15 gadiem
Mavs uz šo sezonu ļoti labi ieguvēji

  +6 [+] [-]

, 2010-02-14 10:49, pirms 15 gadiem
Bet Gūdens, nezinu, ja viņš nebūtu atdots tad varētu teikt ka Mavs ieguvēji, bet gūdens ir stipri labāks par Heivūdu!

  +9 [+] [-]

, 2010-02-14 11:02, pirms 15 gadiem
Jācer arī uz Biedriņa aizmainīšanu!

     [+] [-]

, 2010-02-14 12:06, pirms 15 gadiem
Nu Maveriks velas iegut Gortatu no Magic, bet ja nedabus Gortatu tad vini interesejas par Andri.

     [+] [-]

, 2010-02-14 12:31, pirms 15 gadiem
Mavericks ieguvēji!

     [+] [-]

, 2010-02-14 13:24, pirms 15 gadiem
Arī wizārdi iegūst no šīs maiņas jo Gudens labāks centrs par Heivudu un Blatče joprojām naw izaudzis bet Singletons māk nākt no beņķa. Arī Howards ir palēnām atguvies no traumas tā ka mavs varbūt nemaz naw tie ieguvēji jo manuprāt Batlers tur tikai maisīsies starp Matriksu(Marionu) un the Jet(Teriju) jo batlers jau arī ir punktu mašīna nevis tikai pakaļ skrējēs.

     [+] [-]

, 2010-02-14 13:55, pirms 15 gadiem
gulbens7 rakstīja: Arī wizārdi iegūst no šīs maiņas jo Gudens labāks centrs par Heivudu un Blatče joprojām naw izaudzis bet Singletons māk nākt no beņķa. Arī Howards ir palēnām atguvies no traumas tā ka mavs varbūt nemaz naw tie ieguvēji jo manuprāt Batlers tur tikai maisīsies starp Matriksu(Marionu) un the Jet(Teriju) jo batlers jau arī ir punktu mašīna nevis tikai pakaļ skrējēs.
Merions naw nekaada punktu mashiina, Mavs speele iet caur Dirku un Teriju kurus apgadaa kids ar piespeeleem! BAtlers ir ļoti labs, jo, kad cinaas par tituliem shis pieliek stingri! Dampiera dienas laikam ir skaitiitas!

     [+] [-]

, 2010-02-14 14:10, pirms 15 gadiem
chubaki rakstīja: Merions naw nekaada punktu mashiina, Mavs speele iet caur Dirku un Teriju kurus apgadaa kids ar piespeeleem! BAtlers ir ļoti labs, jo, kad cinaas par tituliem shis pieliek stingri! Dampiera dienas laikam ir skaitiitas!
Par matrixu es domāju tā ka viņš ir diezgan līdzīgā pazīcijā spēlējošs ar batleru kaut arī vairāk iet cauri bet punktu mašīna ir The Jet. un protam par dampjēru tew ir taisnība jo tam jau skaita kādu laiku pedējās sezonas.

     [+] [-]

, 2010-02-14 15:01, pirms 15 gadiem
gulbens7 rakstīja: Par matrixu es domāju tā ka viņš ir diezgan līdzīgā pazīcijā spēlējošs ar batleru kaut arī vairāk iet cauri bet punktu mašīna ir The Jet. un protam par dampjēru tew ir taisnība jo tam jau skaita kādu laiku pedējās sezonas.
Vienmeer centra poziicija Mavs ir vajaakaa vieta, kuru visticamaak aizpildiis ar Heivudu kursh ir labaaks vaceejs reboundos!

     [+] [-]

, 2010-02-14 19:14, pirms 15 gadiem
jācer, ka šis darījums neietekmēs negatīvi iespējamo Biedriņa aizmainīšanu uz Mavs...