Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Supersonics" izbraukumā pieveic "Cavs"

Andrejs Siliņš

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kārtējās pārbaudes spēlēs šonakt Klīvlendas "Cavaliers" savā laukumā piedzīvoja neveiksmi cīņā ar Sietlas "Supersonics" 90:96.

Spēle iesākās līdzīgi, taču nedaudz veiksmīgāki bija pagājušās sezonas finālisti "Cavaliers", kas peč pirmajām 12 minūtēm bija izvirzījušies vadībā ar 26:24. Līdz puslaika pārtraukumam gan Sietlas komandai ne vien izdevās izlīdzināt rezultātu, bet arī iekrāt nelielu pārsvaru. Pēc pusspēles – 52:47.

Trešajā ceturtdaļā nelielu pleca savainojumu guva vērtīgākais "kavalieris" Lebrons Džeimss, un tas atspoguļojās arī uz laukuma. Bez sava līdera Klīvlendas komanda apjuka, rezultātā ceturtdaļu zaudējot 19:28. Kad apjukums bija garām, klīvlendiešiem atkal bija iespējas panākt lūzumu spēlē, lai vēl pacīnītos par uzvaru, tomēr tas neizdevās. Spēles beigu rezultāts 96:90 "Supersonics" labā.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija uzbrucējs Kriss Vilkokss, kuram 20 punkti, kā arī astoņas atlēkušās bumbas. Drafta zvaigzne Kevins Durants izcēlās ar 15 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām, tomēr 19 gadus vecais jaunietis ar precizitāti nevarētu lepoties – realizēti vien septiņi no 27 metieniem no spēles. Apņēmībai liels spēks...

Zaudētāju rindās rezultatīvākais bija Šenons Brauns, kurš guva 19 punktus. Lebronam Džeimsam 14 punkti, piecas rezultatīvas piespēles, kā arī četras bumbas zem groziem. "Cavaliers" līdera gūtais pleca savainojums nav pārāk nopietns un, visticamāk, Džeimsam netraucēs tālākajā sagatavošanās procesā.

NBA pārbaudes spēles.
12. oktobris.

"Nets" – "76ers" 91:90
"Heat" – "Magic" 69:102
"Supersonics" – "Cavaliers" 96:90
"Jazz" – "Pistons" 100:85
"Mavericks" – "Bulls" 92:100
"Trail Blazers" – "Nuggets" 102:118

Izmantotie resursi:
www.nba.com

     [+] [-]

, 2007-10-13 10:08, pirms 17 gadiem
Heat šogad izskatās ļoti vāji...

     [+] [-]

, 2007-10-13 10:18, pirms 17 gadiem
bet mana denvera vel nav parspeta un atkal uzvara gandriz ar +20!!nuggets bus neapturami un sagadas problemas daudziem turklat vel kad bus labakais sastavs uz laukuma!!!heat ir vnk nozelojami ne velti teica(ķiniesu statistikas petitāji),ka Sakijs var vispar spelet NBA?ar vina raditajiem tur neesot ko darit!!

     [+] [-]

, 2007-10-13 12:10, pirms 17 gadiem
76ers toties šogad iet uz pirmajiem numuriem draftā, pat nespēlējot Kidam, Kārteram, Džefersonam uzvarējuši izbraukumā Nets, var jau būt ka tikai pārbaudes spēle, nu nez

domāju savu vietu sākumsastāvā izcīnīs trešo sezonu NBA spēlējošais Ronijs Brūvers, ļoti rezultatīvs pārbaudes mačos, Pistons šaubīgais starts (1-2) īpaši nesatrauc, tomēr bažas rada īsais rezervistu soliņš, gan jau tuvakaja laikā parakstīs līgumu ar Vēberu un vēl kādu FA.

lietuvietim Kleizam 19 punkti, tikai rodas jautājums, kurš būs nākamais leitis NBA. pēc Andruškeviča un Jasikeviča atnākšanas uz Eiropu, baltiešu skaits sarūk, vietā pagaidām tādus īstus kandidātus neredzu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja