Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Maccabi" paņem Rodniju Vaitu

"Maccabi" paņem Rodniju Vaitu
Rodnijs Vaits

Izraēlas basketbola klubs Telavivas "Maccabi" parakstījis līgumu uz diviem gadiem ar amerikāņu uzbrucēju Rodniju Vaitu, kurš savulaik vairākas sezonas spēlējis NBA.

Gaidāms, ka Rodnijs Vaits aizvietos Terensu Morisu, kurš pārgājis uz Maskavas CSKA. Pašreiz Telavivas klubam, kam oficiālajā nosaukumā klāt nācis sponsora "Electra" vārds, ir līgumi ar pieciem garā gala spēlētājiem - Markusu Faizeru, Estebanu Batistu, Lioru Elijahu, Janivu Grīnu un tagad arī Rodniju Vaitu.

28 gadus vecais Vaits koledžas gadus pavadīja Ziemeļkorejas universitātē, kur aizvadīja lielisku pirmo sezonu, tiekot atzīts par labāko visā NCAA, kā rezultātā 2001. gada NBA draftā viņu ar augsto devīto numuru pirmajā kārtā izvēlējās Detroitas "Pistons". NBA Vaits piedalījās 218 spēlēs Detroitas, Denveras un Goldensteitas klubos, vidēji spēlē gūstot 7,1 punktu. Pēc NBA Vaits spēlējis Spānijā ("Bilbao Basket" rindās vidēji spēlē 20,8 punkti un 6,6 atlēkušās bumbas), Itālijas ("Scavolini Pesaro" sastāvā uzvarēja otrajā līgā, vidēji 17,2 punkti un 6,3 atlēkušās bumbas), Puertoriko un Ķīnā.

Vaits tiek uzskatīts par ļoti talantīgu spēlētāju uzbrukumā, spējot gūt punktos dažādōs veidos, bet aizsardzība nav stiprākā puse. Problēmas realizēt savu potenciālu sagādā arī pāris īpatnējās rakstura īpašības. It kā, spēlējot Spānijā, Vaits uz kādu spēli iesildījies un spēlējis pāris minūtes pašā spēlē ar zobu bakstāmo mutē...

Izmantotie resursi:
euroleague.net

     [+] [-]

, 2008-07-13 21:11, pirms 16 gadiem
baac... labs speeletajs... zhel ka vairs tikai nespeele NBA

     [+] [-]

, 2008-07-13 21:21, pirms 16 gadiem
jā šis ir labs un jau vēlviens viņiem no NBA

     [+] [-]

, 2008-07-13 22:18, pirms 16 gadiem
Tas i tas ko savlaik GSW attreidoja no Denveras ar Tskitšvilli, laikam