Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Ercegs piecus gadus "Olympiacos" sastāvā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Ercegs piecus gadus "Olympiacos" sastāvā
Zorans Ercegs Serbijas izlases sastāvā.
Foto: AP

Grieķijas otrā spēcīgākā basketbola komanda Pireju ''Olympiacos'' noslēgusi līgumu uz pieciem gadiem ar vienu no Serbijas talantīgākajiem basketbolistiem Zoranu Ercegu.

211 centimetrus garais serbs pāris aizvadītajās sezonās bija viens no ''FMP Zeleznik" līderiem. Pērnās sezonas ULEB Kausa izcīņā Ercegs caurmērā guva 14 punktus un izcīnīja 5,5 bumbas zem groziem.

Kā vēsta Grieķu mediji, Ercegs ar ''Olympiacos'' noslēdzis līgumu uz pieciem gadiem par summu, kas sastāda piecus miljonus eiro. "FMP" klubs kā atlīdzību par spēlētāju saņems 1,5 miljonus eiro.

2007./2008. gada sezonā Ercegs bija visrezultatīvākais spēlētājs Serbijas čempionātā (18,4 p.) un pašlaik ir jaunākais spēlētājs, kurš iekļauts Serbijas vīriešu izlases kandidātu sarakstā gaidāmajam Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

     [+] [-]

, 2008-06-14 12:55, pirms 16 gadiem
Idiots, ka devās uz Grieķiju. Grieķija parasti jauniegūtos spēlētājus vienkārši izbojā ,spilgts piemērs-Skūnijs Pens. Pirms pievienojās Pireju komandai Eurolīgā guva vidēji 20 punktus spēlē, nokļuva Olympiakos neko nespēja parādīt un šogad Efes Pilsen ik pa spēlei uzplaiksnī un nekas vairāk.