Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

LBL eksperti: šovakar "Ventspils" izcīnīs bronzu

Jānis Pārums

LBL eksperti:  šovakar  "Ventspils" izcīnīs bronzu
Guntis Keisels
Foto: LTV

LBL sadarbībā ar Sportacentrs.com rīko ekspertu prognožu spēli, kurā sabiedrībā populāriem cilvēkiem būs jāprognozē visi LBL izslēgšanas spēļu (pusfināli, spēles par trešo vietu un fināls) rezultāti, cīnoties par sponsoru sarūpētajām balvām. Šodien eksperti prognozē bronzas sērijas starp "Ventspils" un ''Valmiera'' trešās spēles iznākumu.

Kuri ir šie eksperti? Hokejists Oļegs Sorokins, basketbola treneris Armands Krauliņš, autosportists Krišjānis Caune un žurnālists Guntis Keisels un raidījuma "Basketbola apskats" vadītājs Renārs Zeltiņš.

Ekspertiem pirms katra mača jānosauc spēles uzvarētājs un precīza punktu starpība, ar kādu noslēgsies spēle. Par pilnīgi precīzu atbildi eksperts var iegūt 5 punktus, par precīzu spēles uzvarētāja nosaukšanu un starpības nosaukšanu +/-3 punktu robežās – 4 punkti, precīza spēles uzvarētāja noteikšana, bet kļūda rezultāta starpībā dos 2 punktus, bet par neprecīzu spēles uzvarētāja noteikšanu punkti nepienāksies.

10. kārtā tikai divi eksperti – Guntis Keisels un Oļegs Sorokins spēja paredzēt spēles uzvarētāju. Keisels turklāt kļūdījās tikai par punktu (+3 vietā noprognozēja +4)m tādejādi saņemot četrus punktus un pārņemot vadību ekspertu spēles kopvērtējumā. Otrais ir Krišjānis Caune, bet nedaudz vinjam pietuvojies Oļegs Sorokins. Attiecībā par šodienu visi ir vienisprātis – uzvarēs Ventspils, izcīnot LBL bronzu. Redzēsim...

Kopvērtējums

VietaEkspertsPunkti
1.Guntis Keisels28
2.Krišjānis Caune24
3.Oļegs Sorokins18
4.Armands Krauliņš14
5.Renārs Zeltiņš12

Visi prognozēs rezultāti tiks summēti un šīs spēles uzvarētāji saņems balvas no konkursa sponsoriem – pulksteni un saulesbrilles.

Balvas uzvarētājam no:



LBL ekspertu spēle

11 .kārta: Ventspils - Valmiera

Renārs Zeltiņš: Ventspils uzvarēs ar +14

Komentārs: Iepriekšējā spēlē Ventspilij gāja tik grūti, jo varbūt cerēja ka ies vieglāk. Turklāt Valmiera savās mājās vienmēr spēlē labāk. Ventspilnieki noteikti negribēs atgriezties Valmierā, tāpēc šovakar visu nokārtos. Varbūt pārsvars būs mazāks, tas atkarīgs no Valmieras gribasspēka pagarināt sēriju.

Armands Krauliņš: Ventspils uzvarēs ar +8

Komentārs: Valmiera iepriekšējā spēlē parādīja labu sniegumu, taču līdz ceturtajai un/vai piektajai spēlei nevajadzētu nonākt. Viss sākas galvā! Šodien daudz kas būs atkarīgs no tā, kurai komandai būs vairāk motivācijas un vēlēšanās.

Guntis Keisels: Ventspils uzvarēs ar +26

Komentārs: Stiprākais paņems to, kas viņam pienākas.

Krišjānis Caune: Ventspils uzvarēs ar +10

Komentārs: Domāju, ka īpašu pārsteigumu šeit nebūs – Ventspils uzvarēs, taču ne tik pārliecinoši kā pirmajā mājas spēlē.

Oļegs Sorokins: Ventspils uzvarēs ar +18

Komentārs: Šodien tiks pielikts sērijai. Domāju, ka Ventspils jau sākumā centīsies visu nokārtot, iegūs lielu pārsvaru un īsti neatstās valmieriešiem cerības.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-05-13 14:18, pirms 14 gadiem
Krauliņš kā eksperts gan galīgi neder.. vienmēr viss ir otrādi.. pfu-pfu cerams ne šodien! Par pēdējo darba dienu!

  +8 [+] [-]

, 2010-05-13 14:30, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Vai tiešām jābūt ekspertam, lai to prognozētu?
interesanti kāda būtu tava prognoze,ja piedalītos šādā konkursā? Tā vien škiet,ka ar galvu sen nedraudzējies...