Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Šķēle vēl nav izlēmis par izlasi

Šķēle vēl nav izlēmis par izlasi
Armands Šķēle
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Basketbola kluba "Barons/LMT" aizsargs Armands Šķēle intervijā "Sporta Avīzei" pastāstījis par komandas panākumu atslēgām, savu situāciju ar līgumu, gaidāmo finālu ar ASK un arī Latvijas izlasi.

Šī sezona "Baronam" līdz šim izvērtusies samērā veiksmīga - iegūts FIBA kauss, sasniegt BBL "Final 4", iekļūts LBL finālā, kas sāksies jau trešdien. "Barona" kapteinis Armands Šķēle to skaidro ar komandas pastiprināšanos: "Varbūt ne uzreiz rudenī, bet sezonas gaitā pamazām bija skaidrs, ka šogad komanda būs daudz stiprāka nekā pērn. Bija redzams, ka klubs patiešām cenšas un grib kaut ko sasniegt – jauns treneris, tika nopirkti ļoti labi spēlētāji. Tas viss izvērtās veiksmīgi."

Sezonas vidū par nopietnu interesi par Šķēli izrādījuši vairāki citi klubi, taču viņš pagarināja līgumu ar "Baronu" uz vēl trīs sezonām, taču tas nenozīmē, ka viņš nākamās sezonas pavadīs Latvijā: "Runājām gan ar aģentu, gan kluba vadību: ja parādīsies kāds tiešām labs variants, augstākā līmeņa komanda, domāju, tā nebūtu problēma. Domāju, ka tad "Barons" saprastu," izsakās Šķēle. "Viss būs atkarīgs no tā, ko komanda būs sasniegusi un kā es būšu spēlējis – tad arī skatīsimies, vai tas būs bijis pareizs lēmums [parakstīt trīs gadu līgumu - aut.). Turklāt šajā gadījumā tas nav triju gadu līgums, bet gan līgums pēc sistēmas 1+1+1, tā ka nav tik traki, kā varbūt izklausās. Man paredzētās opcijas gan tur nav nekādas dižās, bet – ir! [Smejas.] Ja pašreizējā līgumā man vispār nav paredzēta izpirkšanas iespēja, tad jaunajā tāda ir: ja parādās patiešām nopietns pircējs, par to varēs runāt," tā Šķēle, kurš arī atklāja, ka konkrēta līguma izpirkuma summa nav noteikta.

Savukārt izsakoties par Latvijas izlasi, Šķēle atklāja, ka vēl negarantē dalību tajā (par to izlems vasarā), jo šosezon bijuši daudzi savainojumi, kas, iespējams, ir sekas no pagājušās vasaras, kad gatavošanās Eiropas čempionātam bijusi gara. "Izskatās, ka Latvijas izlases vadība nemācās no savām kļūdām, kuras pieļāva iepriekšējos gados. Pagājušajā vasarā uz beigām (šķiet, tas bija pārbaudes turnīrs Turcijā) tur visi jau bija tādi, ka neko vairs negribas. Un vēl čempis priekšā. Visa kā tik daudz, ka vienkārši nav iespējams sevi nesamocīt."

Jau trešdien "Arēnā Rīga" sāksies LBL fināls, kurā "Barons" tiksies ar pašreizējo Latvijas čempionvienību "ASK Rīga". "ASK gadījumā noteikti jāaptur ārējā līnija. Es uzskatu: labāk tad lai samet garie, bet galvenais, lai spēli nedabū sajust ārējie – Saņa [Valters], Miledžs, Jahovičs. Tad viņiem tā spēle aiziet un viņi ir bīstami," tā par gaidāmo finālsēriju izsakās Šķēle.

Pilna intervija ar Armandu Šķēli lasāma šīsnedēļas "Sporta Avīzē".

1 2 37 komentāri

 +48 [+] [-]

, 2008-05-13 16:49, pirms 16 gadiem
Tā vien izskatās ka šogad izlasē neviens nespēlēs

 +13 [+] [-]

, 2008-05-13 16:50, pirms 16 gadiem
Izlase bez Skeeles nav nemaz iedomaajama!!!

 +40 [+] [-]

, 2008-05-13 16:52, pirms 16 gadiem
murphy rakstīja: Tā vien izskatās ka šogad izlasē neviens nespēlēs



Moš tā spēlētāji izrāda savu attieksmi pret jauno treneri?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-05-13 16:59, pirms 16 gadiem
izlase tiks izformēta
Slēpts komentārs: b.o.l.d.r.i.k

  -2 [+] [-]

, 2008-05-13 17:12, pirms 16 gadiem
b.o.l.d.r.i.k rakstīja: armand,kaads Saņa?????
potiitee saishu pliisums un adios FINAL


Nopietni?

  +8 [+] [-]

, 2008-05-13 17:16, pirms 16 gadiem
Es viņus saprotu.... visu sezonu pilna slodze un plus, kad varētu pasēdēt pie jūras, jātrēnējās izlasē!

  +8 [+] [-]

, 2008-05-13 17:16, pirms 16 gadiem
Tomēr jāpiekrīt, ka nebija kaut kas ar plānošanu kārtībā pagājušogad. Bija i nauda, i Biedriņš, i visi apstākļi, bet... atkal aplauziens. Var jau arii saprast jaunos čaļus, ka sākot no Turcijas turnīra viņiem jau bija biki piegriezies. Pārcentās Kārlis un Co.
Šogad grupa diezgan "ņemama", EČ tikai nākošgad, varbuut tiešām nevajag ar garām treniņnometnēm aizrauties. Tikai liekas, ka Trojakoviča pieredze ir vēl mazāka nekā Kārlim un atkal spiedīs tur, kur biki jāatlaiž...

  +3 [+] [-]

, 2008-05-13 17:25, pirms 16 gadiem
šosezon bijuši daudzi savainojumi, kas, iespējams, ir sekas no pagājušās vasaras, kad gatavošanās Eiropas čempionātam bijusi gara.

Šis izskatās pēc vienkāršas atšaudīšanās... runas kaut kādā "iespējams" līmenī. Vai tas, iespējams, nevarētu būt šīs pašas sezonas iespaidā. Ko tad teikt Biedram, kas katru otro dienu spēlē visaugstākajā līmenī?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-13 17:27, pirms 16 gadiem
Totolv.com rakstīja: šosezon bijuši daudzi savainojumi, kas, iespējams, ir sekas no pagājušās vasaras, kad gatavošanās Eiropas čempionātam bijusi gara.

Šis izskatās pēc vienkāršas atšaudīšanās... runas kaut kādā "iespējams" līmenī. Vai tas, iespējams, nevarētu būt šīs pašas sezonas iespaidā. Ko tad teikt Biedram, kas katru otro dienu spēlē visaugstākajā līmenī?


Nu bet Biedrs jau pateica tieši to pašu ka izlems vasarā...

  +1 [+] [-]

, 2008-05-13 17:33, pirms 16 gadiem
laikam kaut ka negrib ipasi spelet pie trajkovicca. kaut ka nesaskatu iemeslus nogurumama, ka neka te pat majas spele..

  +4 [+] [-]

, 2008-05-13 17:34, pirms 16 gadiem
cho ta tur nav kaut kas tiirs, ja visi nesteidzas ar leemuma pienjemshanu. Vai nu nepatiik visiem chaljiem Serskaabiite, vai kas cits ir pie vainas, bet kaut kas tur nav. Nevar buut taa, ka visi saka - leemumu pienjemshu tad un tad. Tas ir lai miikstinaatu vaardus "sorry, es izlasee shoreiz nespeeleeshu" - lai nav jaasaka tagad un jaataisa skandaals, pasaka, ka izlems veelaak. Ir skairds, ka sovasar mums buus jaaiztiek bez Biedra, Skeles, Sanjas un Telefona...Skarbi bet fakts, un skiet ka shie nav vieniigie kas atteikushies...Lai Krekeris tagad domaa - kas, kaa, kapeec...

  +1 [+] [-]

, 2008-05-13 17:40, pirms 16 gadiem
Nezinu, man tas liekas dīvaini, ka sportisti atsakās spēlēt izlasē, kaut kādu iemeslu pēc, vēl jo vairāk, noguruma dēļ!
Tas ir tāds gods spēlēt izlasē un aizstāvēt savas valsts godu!
Ja man būtu tāda iespējā spēlēt izlasē, man nekādu atrunu nebūtu! Es ar prieku ietu un spēlētu!
Ja nu ir kādi nopietnāki iemesli, ka tiešām nekādi netiek, tad tā ir cita lieta!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-13 17:43, pirms 16 gadiem
Šis izskatās pēc vienkāršas atšaudīšanās... runas kaut kādā "iespējams" līmenī. Vai tas, iespējams, nevarētu būt šīs pašas sezonas iespaidā. Ko tad teikt Biedram, kas katru otro dienu spēlē visaugstākajā līmenī?
-----------------------
Bln, kas tā par valodiņu? Ko teikt Biedram... Biedriņš jau tieši tā arī pateica, ka nespēlēs un pareizi darīja. Arī Baronam šogad liela spēļu prakse un daudz smagu spēļu galotnēs, tā ka arī Šķēli kaut kur var saprast, lai kā arī gribētos redzēt rudenī izlasē. Grupa nav smaga un es ticu, ka mums ir pietiekami daudz labu džeku, kas izvilks mūs uz finālu.

  +4 [+] [-]

, 2008-05-13 17:44, pirms 16 gadiem
Vispār FIBA funkcionāriem vajadzētu mainīt sistēmu. Piemēram, kvalifikāciju jau varētu arī izspēlēt čempionāta laikā nevis vasaras brīvlaikā (basketbolistu atvaļinājumā), savukārt finālturnīru varētu izspēlēt pavasarī, kad visām Eiropas komandām čempionāts iet uz beigām vai ir jau beidzies (labāk jau, kad beidzies). Tas dos iespēju pēc FIBA finālturnīra basketbolistiem ilgāk atpūsties un sadziedēt mikrotraumas. Šī sistēma tā kārtīgi "iespārda". Drīz jau vispār nebūs kas spēlē, ja pēc čempionāta jāspēlē kvalifikācija, finālturnīrs un atkal sākas čempionāts.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-13 17:44, pirms 16 gadiem
Lūk, attīstīta vietējā čempionāta sekas. No vietējiem klubiem nav nekādas jēgas, ja to līderi atsakās spēlēt valstvienībā.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-13 17:46, pirms 16 gadiem
Armands ir spēcīgs un spēj radīt lielas problēmas pretinieku komandām. Ceru, ka, kad pienāks laiks, viņš pārdomās un piekritīs palīdzēt izlasei. Bet protams viņam ir javēlās spēlēt, nevis jāspēlē, jo vajag spēlēt.

     [+] [-]

, 2008-05-13 17:52, pirms 16 gadiem
Lida4ka, 2008-05-13 17:46, citēt

Armands ir spēcīgs un spēj radīt lielas problēmas pretinieku komandām. Ceru, ka, kad pienāks laiks, viņš pārdomās un piekritīs palīdzēt izlasei. Bet protams viņam ir javēlās spēlēt, nevis jāspēlē, jo vajag spēlēt
------------------------------------------------------------
polnīgi piekrītu

  +3 [+] [-]

, 2008-05-13 17:55, pirms 16 gadiem
Es domāju ka iemesls ir pavisam vienkāršs.Čaļi grib atpūsties un sakārtot veselību.Ja izlase sāks gatavoties normāla laikā gan jau visi spēlēs.

     [+] [-]

, 2008-05-13 18:37, pirms 16 gadiem
Izlase bez Janicenoka-Valtera-Biedrina-Skeles bus intresanta..
vismaz uzspeles citi. tapatas gan jau tiksim uz Poliju, grupa nav ipashi stipra

  +3 [+] [-]

, 2008-05-13 19:00, pirms 16 gadiem
wolzha rakstīja: manispeec tas kodeejs var iet un ietuseet esitii!

A manis pēc tu vari izeest...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-05-13 19:53, pirms 16 gadiem
"Izskatās, ka Latvijas izlases vadība nemācās no savām kļūdām, kuras pieļāva iepriekšējos gados. Pagājušajā vasarā uz beigām (šķiet, tas bija pārbaudes turnīrs Turcijā) tur visi jau bija tādi, ka neko vairs negribas. Un vēl čempis priekšā. Visa kā tik daudz, ka vienkārši nav iespējams sevi nesamocīt."

PSC patriots! nesamociit! ko tad lai saka NBA 82 reg speeles plus veel PO????

  +1 [+] [-]

, 2008-05-13 19:53, pirms 16 gadiem
Kad Biedriņš teica ka vēl nezin, ka spēlēs daudzi viņu pataisīja gandrīz par dzimtenes nodevēju. Bet daudzi garā sagatavošnas posma dēļ nelabprāt piesakās spēlēt, jāsaprot ka viņi ir cilvēki un vēlas vasarā atpūsties, pat sētniekiem ir atvaļinājums! Uzskatu sagatavošnas posmu vajadzētu padarīt īsāku un efektīvāku.

  -1 [+] [-]

, 2008-05-13 19:54, pirms 16 gadiem
tev jau visaas paarbaudes speles nav jaaspelee!! vienkaarshi jaabuut ar komandu kopaa! jo ilgaak kopaa saspeleejas jo labaak izlasei!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-13 22:42, pirms 16 gadiem
Man liekas ka čaļi skatās Trajkoviča pasē, kur rakstīts: ''Serbija'' , un vasarā negrib mocīties.
Manuprāt EČ varētu uzstaisīt līdzīgu hokeja PČ, kur 3 divīzijas, un nav jāmmuļļājas par visādām sūda kvalifikācijām!

     [+] [-]

, 2008-05-13 23:58, pirms 16 gadiem
ganjau visi spēlēs tās tik tādas atmazkas lai var aizbraukt pēc sezonas nodžumīt

     [+] [-]

, 2008-05-14 02:17, pirms 16 gadiem
da vnk raustaas no dopinga kontroles

     [+] [-]

, 2008-05-14 07:27, pirms 16 gadiem
b.o.l.d.r.i.k rakstīja: armand,kaads Saņa?????
potiitee saishu pliisums un adios FINAL

sporta aviizee binja rakstiits ka shitaa intervija notika pagajshpiektdien, kad veel nebija noskaidrots pretinieks finaalaa!!!

     [+] [-]

, 2008-05-14 12:46, pirms 16 gadiem
Nezinu, shis ir tikai minejums, bet vai nav sporta musdienas ta, ka ja ligums ir kabata, tad nav jegas papildus atradities potencialajiem darba devejiem starptautiskos turniros izlases sastava?
1 2 37 komentāri