Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kobe regulārajā sezonā neatgriezīsies, Šaks atpakaļ uz pēdējo spēli

Kobe regulārajā sezonā neatgriezīsies, Šaks atpakaļ uz pēdējo spēli
Šakils O'Nīls pret Endrū Bainamu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Kobe Braients atlikušajās divās regulārās sezonas spēlēs laukumā neizies, bet cits ne mazāk atpazīstams spēlētājs Šakils O'Nīls būs ierindā uz pēdējo regulārās sezonas maču.

Kobe Braients jau pagājušonedēļ izlaida divas spēles, lai atlabtu sāpošais labais ceļgals. Uz vienu spēli Braients atgriezās, bet tagad nolemts, ka viņš izlaidīs atlikušās divas "Lakers" spēles regulārajā sezonā. Iemesls tam ir nepieciešamā atpūta, lai varētu sadziedēt savainojumus pirms izslēgšanas spēlēm. Braientam problēmas sagādājis arī savainotais pirksts, kas prasās pēc atlabšanas.

Tomēr "Lakers" nometnē pienākušas arī patīkamas ziņas. Nopietnāk trenēties atsācis centrs Endrū Bainams, kuram vairs neesot sāpes Ahilleja cīpslā. Pašreiz viņš koncentrējas uz savainotās vietas nostiprināšanu un sportiskās formas atgūšanu, taču uz "play-off" sākumu viņam vajadzētu būt pilnībā gatavam. Bainams izlaidis iepriekšējās 11 spēles. Uz izslēgšanas spēļu sākumu ierindā būs arī Braients.

Savukārt Braienta kādreizējais komandas biedrs Losandželosā centrs Šakils O'Nīls, kurš šosezon pārstāv Klīvlendas "Cavaliers", plāno atgriezties uz pēdējo regulārās sezonas spēli. Februāra beigās O'Nīls guva īkšķa saites savainojumu un tikai tagad viņam atļauts darboties ar pilnu slodzi. Regulāro sezonu "Cavaliers" noslēgs trešdien Atlantā un šajā spēlē laukumā varētu iziet arī Lebrons Džeimss. Šādu iespēju apsver Klīvlendas galvenais treneris Maiks Brauns, kurš vēlas dot iespēju spēlētājiem uzspēlēt kopā pilnā sastāvā pirms izslēgšanas spēlēm.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +1 [+] [-]

, 2010-04-13 16:53, pirms 14 gadiem
Kobe uz play offiem gatavojas! Shaks iesildaas play off!

     [+] [-]

, 2010-04-13 16:58, pirms 14 gadiem
kobem tā arī nebūs 2000 šosezon

  -2 [+] [-]

, 2010-04-13 17:21, pirms 14 gadiem
bļin, būs jāceļās uz Cavs spēli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-13 21:49, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: nu tak sagaidi plejofus, tad arī varēsi celties katru nakti. Pilnīgi pietiks ar 2 mēnešiem šāda režīma, paldies
Mosh pirmaa kartaa pret bulls izlidos cavs!