Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Vairogam 13 punkti zaudējumā

Vairogam 13 punkti zaudējumā
Akselis Vairogs
Foto: jsabordeauxbasket.fr

Latvijas basketbolists Akselis Vairogs piektdien aizvadīja spēli Francijas otrajā līgā "Pro B", kur viņa pārstāvētais "Bordeaux" ar 62:78 piekāpās "Le Portel". Vairogs atzīmējās ar 13 punktiem.

Vairogs spēli sāka pamatsastāvā, laukumā pavadīja 27 minūtes, kuru laikā guva 13 punktus (2p 2/5, 3p 3/4), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu un saņēma divas personīgās piezīmes. Kopā ar vēl vienu komandas biedru Vairogs bija rezultatīvākais spēlētājs savā komandā, bet pretinieku komandas sastāvā ar 21 punktu izcēlās Naidžels Vaiets.

Pēc šīs spēles "Bordeaux" ar astoņām uzvarām un 17 zaudējumiem noslīdējusi uz 15. vietu. Savukārt piektdienas pretinieki "Le Portel" basketbolisti ar 16 uzvarām un deviņiem zaudējumiem pakāpusies uz otro vietu turnīra tabulā. Tur gan varētu vēl būt izmaiņas, jo šodien spēles aizvadīs pārējās komandas.

Izmantotie resursi:
lnb.fr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja