Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

PAOK treneris: "Spēle pret VEF būs izšķirošā"

PAOK treneris: "Spēle pret VEF būs izšķirošā"
Viens no PAOK līderiem Markuss Gorijs (pa labi) pret "Panathinaikos" spēku zem groziem Maiku Batisti
Foto: paokbc.gr

Basketbola kluba "VEF Rīga" otrdien ULEB Eiropas kausa izcīņas piektās kārtas spēlē izbraukumā Grieķijā tiksies ar Saloniku PAOK, kur galvenais treneris Sulis Markopulss skaidri pateicis, ka šis būs izšķirošais mačs viņa komandai. Pirmajā spēlē pārāki bija VEF basketbolisti, kas uzvarēja ar sešiem punktiem (80:74).

"Spēle pret VEF būs mums izšķirošā. Mums jāuzvar, lai saglabātu cerības uz iekļūšanu "Last 16" kārtā," otrdienas spēles nozīmi uzsvēris Saloniku PAOK galvenais treneris Sulis Markopuloss. "Noteikti, ka esam ieinteresēti punktu starpībā, bet vispirms domāsim par uzvaru. Tas tāpēc, ka var nepietikt ar uzvaru pēdējā kārtā, kad mums jāspēlē Francijā, bet VEF tiksies ar "Khimki" un viņu uzvaras gadījumā, netiksim tālāk. Bet, ja uzvarēsim ar vismaz septiņiem punktiem, jo labāk mums," tā PAOK treneris, kura komandu pirmajā kārtā ar 80:74 apspēlēja Rīgas VEF.

Runājot par rīdzinieku spēles stilu, PAOK treneris uzskaitīja: "VEF ir ātra komanda, kas cenšas ātri uzbrukt un ir laba trīspunktu metienos. Mums jāaptur viņu ātrā spēle un jācenšas uzspiest lēnāks temps." Viens no PAOK pieredzējušiem spēlētājiem Joannis Kalampokis, kurš pirms diviem gadiem Eiropas čempionātā bija Grieķijas izlases sastāvā, bija piesardzīgs savos izteikumos: "Tā ir spēle, kurā mums noteikti jāuzvar un jādara viss iespējamais, lai to panāktu. Atkarībā no tā, kā ritēs spēle, mums būs jāņem vērā punktu starpība, bet pats svarīgākais būs uzvara."

Iepriekšējā spēle PAOK bija sestdien, kurā Grieķijas līgā nācās piekāpties Eirolīgas čempioniem Atēnu "Panathinaikos" (60:77). Saloniku vienības sastāvā rezultatīvākie ar 14 punktiem bija Dimoss Dikudis un Markuss Gorijs, bet 12 un 10 punkti attiecīgi Rašadam Raitam un Joannim Kalampokim. Šajā spēlē laukumā nedevās Lietuvas centrs Martins Andruškēvičs, bet, iespējams, otrdienas vakarā viņš būs atgriezies ierindā.

VEF kopš pēdējās Eiropas kausa spēles, kas bija pirms nedēļas Francijā, arī bijis viens mačs. Sestdien Rīgā bez lielām problēmām Latvijas līgā tika apspēlēti U18 puiši (89:32). Šajā spēlē "VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts deva atpūtu vairākiem līderiem, bet pirmo reizi pēc vairāku nedēļu izlaišanas laukumā devās uzbrucējs Gatis Jahovičs, gūstot septiņus punktus. Rīgas klubs uz Grieķiju devās pirmdien, ierodoties Salonikos vēlā pēcpusdienā. Šovakar "VEF Rīgai" paredzēts viens treniņš, bet jau rītdien svarīgā spēle Eiropas kausā.

Gaidāms, ka otrdienas spēle Salonikos sāksies pulksten 19:45 pēc Latvijas laika un tiešraidē to rādīs LTV7 kanāls.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to Eurocup
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - KAE ΠΑΟΚ official site

Slēpts komentārs: Run Usein, Run !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-12 17:35, pirms 13 gadiem
Būs skatāma,bet VEfam būs smagi un pretiniekam arī...
Tā kā nevar nemaz pateikt,kurš šo spēli varēs paņemt!

  +4 [+] [-]

, 2011-12-12 17:40, pirms 13 gadiem
buus interesants macs + veel ja buus saada atmosfeera
PAOK SPORT ARENA{10000 BASKETBALL CRAZY FANS...

  -4 [+] [-]

, 2011-12-12 17:44, pirms 13 gadiem
VEF norīs vismaz -20... Atminaties manus vārdus pēc spēles!

  -4 [+] [-]

, 2011-12-12 17:45, pirms 13 gadiem
exam zone rakstīja: buus interesants macs + veel ja buus saada atmosfeera
http://www.youtube.com/watch?v=CwnR2hpVioY
Ceri vien, vafeles viņi vēro pārtikas veikalos... uz VEF spēlēm skatitāji, labi, ja pie 150 būs (ieskaitot abas komandas un menidžamentu)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja