Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Warriors" uzvaras gaidās

Sezonas sākumā piedzīvotie pieci zaudējumi Goldensteitas "Warriors" komandas treniņos valdošo azartu un apņēmību nav mazinājuši, lai gan cīņa ar dažādām problēmām (sabiedrības spiediens, traumas, komandas kapteiņa diskvalifikācija un citi faktori) turpinās.

"Warriors" lazaretē arvien vairāk jaunas sejas

Mets Bārnss, lai arī veica dažādus vingrinājumus, treniņprocesā pilnā apmērā nepiedalījās spēlē pret "Cavaliers" izmežģītā labās rokas pirksta dēļ. Joprojām muguras problēmas vajā spēka uzbrucēju Ostinu Krošēru, kurš tāpat kā saspēles vadītājs Trojs Hadsons (gurna savainojums) vien epizodiski devās laukumā pirmajās divās spēlēs. Barons Deiviss pirmajās piecās spēlēs laukumā pavadīja vidēji 41 minūti, zinot šī spēlētāja problēmas ar ceļgaliem, pārslodze var maksāt dārgi. Vienam no komandas līderiem tika iedota neliela atpūta un arī vakardienas treniņā darbojās individuāli, izmantojot stacionāro riteni. Mišels Pjetruss personisku motīvu dēļ nepiedalīsies komandas treniņos pāris dienas un, iespējams, izlaidīs arī spēli pret "Pistons".

Bez aizsardzības nav uzvaras

Lai arī "Warriors" ar 107 gūtiem punktiem ir trešā labākā vienība līgā, tomēr aizsardzībā paveiktais liek nobalēt visas līgas priekšā (119 punkti vidēji). Otrais sliktākais rādītājs ir citai Rietumu konferences pastarītei "Grizzlies" (110 ielaisti punkti vidēji). Cīņā par atlēkušajām bumbām otrais sliktākais rādītājs līgā, kas salīdzinājumā ar iepriekšējām pretiniecēm ir par 11 mazāks rādītājs. Vien "Kings" bijuši vēl kūtrāki atlēkušo bumbu vākšanā. Spēles stils nav izmainījies salīdzinājumā ar pagājušo sezonu, bet izpildījums gan. Nelsons uzskata, ka komanda pārāk ātri, neskatoties uz to, vai tiek izmantota zonas vai cilvēks-cilvēka aizsardzība, ļauj nokļūt brīva metiena pozicijā. Pagājušajā sezonā "Warriors" "Oracle Arena" regulārajā čempionātā piedzīvoja tikai 11 zaudējumus 41 spēlē. Taču pašreizējais rādītājs ir trīs zaudējumi trīs spēlēs. Vai kareivju vienība un tās fani ir gatavi vēl vienam Napaleona cienīgam varoņdarbam?

Eksperimentēšana nav devusi vēlamo rezultātu

Dons Nelsons pirmajās piecās spēlēs parūpējās par žurnālistu darba daudzumu. Pirmajās divās spēlēs tika izmantots īsais sastāvs (Pjetruss, Azubukī, Biedriņš, Deiviss, Eliss), Harigtonam tiek uzticēta pirmā rezervista loma, Pjetruss tiek iespēlēts kā ceturtais numurs, tad pēķšņi atgriešanās pie pamatpiecinieka (Džeksona vietā Azubukī), kas pagājušās sezonas izskaņā paveica neticamo. Te vienubrīd tiek apgalvots, ka Raits un Perovičs, kurš pieņēmis Peta Burka matu veidojumu, tiks sūtīts uz D-Līgu, bet jau nākamajā dienā tiek pieļauta Raita došanās pamatsastāvā. Šāda eksperimentēšana sezonas sākumā ir sajaukusi galvu spēlētājiem, tos vēl vairāk ierobežojot. Kāds būs nākamais Nelsona lēmums?

Nākamo spēli "Warriors" aizvadīs mājās trešdienas naktī pret Detroitas "Pistons", bet pēc divām dienām turpat, Ouklendā, tiksies ar Losandželosas "Clippers", kas pēdējā divās spēlēs piedzīvojusi zaudējumus. Sezonas sākumā iekrātā bilance 0:7 var atstāt nopietnas sekas uz turpmāko sezonu, īpaši zinot Rietumu konferences komandu spēku samērus.

Izmantotie resursi:
www.contracostatimes.com
www.nba.com/warriors

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-12 14:46, pirms 17 gadiem
Nu gan jau Warriors atkal pārsteigs un vinnēs Pistons, bet Clippers Warriors jau sen nav bijuši tie parocīgākie pretinieki.
Prognozēju 1-6 bilanci.
Bet nākotne izskatās netik spoža kā biju cerējis sākumā un šaubos vai Richardsons būtu kaut ko palīdzējis, ja tagad būtu komandā, būtu tikai vēl viens spēlētājs, kurš jebkurā brīdī varētu tikt līdz grozām. Amerikāņu žurnāliestiem šis apzīmējums ir patiešām trāpīgs izdevies.

  -1 [+] [-]

, 2007-11-12 15:05, pirms 17 gadiem
Nu ar šitādu aizsardzību (vai pareizāk - viņas neesamību) pret Pistons domāju būs paliels "zāģis"....AB viens aizsardzībā nav karotājs! Kleperi arī neslikti ir sākuši un pie šitās lazaretes un GSW (ne) spēles aizsardzībā arī pret Clippers es īpaši daudz izredžu neredzu.... nebrīnīšos, ja būs 0:7...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-12 15:38, pirms 17 gadiem
ar tādiem statiem nav ko cerēt pat uz 30 uzvarām sezonā.

  -2 [+] [-]

, 2007-11-12 15:39, pirms 17 gadiem
vecci-nesatraucieties
viss buus kaariibaa,tikliidz GSW uzvarees kaadu speeli,ta asajutiiss peles garsu un aizies,buus neapturama komanda,vnk vini vel nav ieguvusi parlieciibu.ticiet man,sogad GSW tiks talaak nekaa peern tas ir fakts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-12 16:00, pirms 17 gadiem
aiziet ANDRI velc "Warriors" preti uzwaram mes ar tewi slikts sakums lielisks turpinājums!!!

  -4 [+] [-]

, 2007-11-12 16:05, pirms 17 gadiem
būtu labi ja viņas izcīnītu kau 10 uzvaras sezonā... nēēēēē.. tikai ne mīnusus aaaaaaaaaa!!

  -4 [+] [-]

, 2007-11-12 16:05, pirms 17 gadiem
AB da best

  -1 [+] [-]

, 2007-11-12 16:09, pirms 17 gadiem
Buus labi jaapasviist treninjos, jaasakaarto aizsardziiba un tad jau uzvaras buus
Biedrinjam stati pieklaajiigi arii speeles laiks....go warriors..... - turklaat peec 2vaam speeleem gaidaama kapteinja atgrieshanaas

  -1 [+] [-]

, 2007-11-12 16:12, pirms 17 gadiem
Nu vot pēc divām spēlēm (sanāk laikam svētdien ar Toronto, ko starp citu arī pa LTV7 rādīs) GSW varētu piedzīvot savu pirmo uzvaru!

  -1 [+] [-]

, 2007-11-12 16:20, pirms 17 gadiem
to Ciepulis, 2007-11-12 16:09

Biedrinjam stati pieklaajiigi arii speeles laiks

Pie tāda spēles laika statistikai vajadzētu būt labākai, pēdējas spēlēs arī AB tāpat kā pārējie komandas biedri bieži vajadzīgos brīžos kļūdās vai nenocīnās līdz galam! Tā nu tas ir!

Tā jau paliek par slimību! Nu nav mūsu Andris tāda superzvaigzne NBA, lai viens spētu pavilkt visu komandu!

  -1 [+] [-]

, 2007-11-12 18:31, pirms 17 gadiem
Nja, piekrītu, ja GSW sakārtos aizsardzību viņiem būs pa zobiem jepkura NBA komanda! Kapēc? Dēļ GSW spēlēs stila, atdzīsm ka GSW spēlē izteiktu run and gun spēlēs stilu un ar šādiem spēlētāiem kas ir šīs komandas sastāvā šī ir pareizākā taktika, un pēc manām domām, ar šo spēles stilu, ja mazliet sakārtos aizsardzību, uzveiks praktiski jebkuru NBA komandu!

     [+] [-]

, 2007-11-12 19:17, pirms 17 gadiem
tur jau tā lieta lieta,ka pie dažiem nosacījumiem gs varēs uzveikt jebkuru līgas vienību. un arī zaudēt-jebkurai.. stabilitāti var negaidīt,vismaz līdz all stārs spēlēm jau točna. pats galvenais- ptu ptu ptu,lai baronam viss kārtībā. gaidam atpakaļ hadsonu,jo montam pg pozīcija ir kā ahileja papēdis- skaistas darbības allaž mijās ar muļķīgām kļūdām. un pie šāda sastāva ir krietni jāuzlabo zonas aizsardzība,kas ir tīri treniņu darbs un komunikācijas jeb ķīmijas jautājums. jāgaida,kad sastāvā iejutīsies itālis un raits un ja komanda iztiks bez savainojumiem,tad lietas ies uz priekšu. pluss,kā pašlaik izskatās,jrich trūkumu atsver azabukī- šajā sezonā kopā ar montu spēlēs soph,ore sastāvā.. he,vēl jau gangsteris atgriezīsies,komandas kapteinis beidzot laukumā- domāju,ka pats galvenais būs tieši komandas ķīmija,jo potencionāls nellija-stila-basketam ir milzīgs ar visiem robiem garajā galā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja