Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Garbahosa netic "melnām rokām"

Toronto "Raptors" basketbolists Jorge Garbahosa publicējis sleju savas dzimtās Spānijas laikrakstā, kur nākotnē raugās ar optimismu.

Pagājušajā sezonā Garbahosa spēlēja pamatsastāvā un laukumā pavadīja turpat trīsdesmit minūtes. Tad viņš guva savainojumu, kas neļāva sešus mēnešus spēlēt, atveseļošanās posmā steidzās spēlēt izlasē un pietiekami veiksmīgi nospēlēja Eiropas čempionātā. Taču jaunajā NBA sezonā laukumā tiek labi ja uz desmit minūtēm.

Rakstā ar nosaukumu "Es neticu melnām rokām" ("No creo en manos negras"), viņš izsaka savu neizpratni par savu mazo spēles laiku. Tajā pašā laikā, viņš izsaka prieku par komandas vienotību. Pēc zaudējumiem, Tīdžejs Fords un citi cenšas vienību ar humoru novirzīt no sliktām domām.

Pie savas lielākās sāpes ķeroties, Garbahosa raksta: "Manai pēdai viss ir labi. Pilnībā sadzijusi. Trenējos kā parasti, mēģinu atrast ceļu atpakaļ trenera plānos. Es neticu melnām rokām (acīmredzot domāts "melnajai maģijai" un nav nekāds sakars ar treneri Semu Mičelu vai kādu citu - aut.). Treneris izlemj, kas spēlēs, tāpēc nekādiem lāstiem te nav vietas. Ar Mauricio Džerardini un Kolandželo kungu attiecības ir normālas (kluba GM un viņa palīgs)."

"Sezona ir gara un man noteikti būs iespēja sevi parādīt! Es netaisos zaudēt ticību pats sev! Nav viegli. Es runājos ar Rašo Nesteroviču, kuram ir liela pieredze ar grūtiem brīžiem. Tāpat Kalderons man palīdz."

Izmantotie resursi:
www.elpais.com

     [+] [-]

, 2007-11-12 19:41, pirms 17 gadiem
Rasists? Bet nu neizprotu shito teicienu bez konteksta.

     [+] [-]

, 2007-11-13 15:08, pirms 17 gadiem
NBA ir īstā vieta, kur paust savus rasistiskos uzskatus.
Cita lieta NHL.