Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Knicks" fani atbalsta Tomasu

Pagājušajā naktī NBA komanda Ņujorkas "Knicks" savā laukumā izcīnīja uzvaru pret Eiropas basketbola komandu - Telavivas "Maccabi". Tā bija "Knicks" trenera Aizija Tomasa pirmā spēle pēc tiesas sprieduma.

Pirmo pārbaudes spēli "Madison Square Garden" pirms Nacionālas Basketbola asociācijas (NBA) 2007./2008. gada sezonas "Knicks" uzvarēja ar 112:85. Nepilnu divdesmit tūkstošu skatītāju klātbūtnē tika sagrauta viena no Eiropas labākajām komandām - Telavivas "Maccabi" (Izraēla).

Septiņi "Knicks" spēlētāji guva vismaz desmit punktus. Saspēles vadītājs Stefons Mārberijs guva 13 punktus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles, Džamals Kraufords guva 16 punktus un atdeva četras rezultatīvas piespēles. Jaunais spēlētājs Zaks Randolfs guva 15 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Laba spēle iesaistoties no rezerves bija 2006. gada "Slam Dunk" čempionam Neitam Robinsonam - 12 punkti, 5 atlēkušās bumbas un 5 rezultatīvas piespēles. Savukārt 2004. gada "Slam Dunk" čempions Freds Džounss guva 14 punktus, atdeva četras rezultatīvas piespēles, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un divas reizes pārtvēra bumbu.

Pirms spēles Aizija Tomass teica: "Domāju, ka man būs silta sagaidīšana. Nedomāju, ka nesenie notikumi ietekmēs cilvēku uzskatus par mani. Staigājot pa Ņujorkas ielām, atrodoties pilsētā, saņemu no cilvēkiem mīlestību, tā teikt - daudz atbalsta no daudziem un dažādiem cilvēkiem." Tomass arī pastāstīja, ka centrs Edijs Kerijs vēl nedēļu nevarēs spēlēt pleca traumas dēļ.

Viens no interneta portāliem, kas Tomasu un vispār visu kas saistīts ar Ņujorkas "Knicks" ienīst visvairāk - Yahoo! - jau paspēja pieprasīt Tomasu atlaišanu. Spēles laikā neko negatīvu pret Tomasu neviens neizrādīja. Tribīnēs vairāki fani bija izkāruši Izraēlas karogus. Pēc spēles rabīns Jičaks Deivids Grosmens izteica atbalstu Tomasam. Jāatzīst, ka spēles sākumā viesi no Telavivas bija vadībā ar 15:5 un tribīnes par to jūsmoja, turklāt pie "mājinieku" gūtajiem groziem valdīja klusums. Ņujorkā dzīvo 200 000 izraēliešu un jau pirms spēles Mārberijs esot zinājis, ka šī būs kā izbraukuma spēle.

Pats Tomass pēc spēles teica: "Nedomāju, ka no mūsu komandas kāds tika uzņemts pārāk silti. Lai kāda būtu reakcija, esmu liels puika. Es zinu kā tikt galā."

Deivids Sterns, NBA komisārs, vēl aizvien atteicies komentēt Tomasa lietu. Līdz šim NBA ir bijusi stingra attieksme pret spēlētājiem par kriminālpārkāpumiem. Komentējot gaidāmo Sterna lēmumu Tomass teica: "Esmu sadarbojies ar NBA 20 gadus. Viņš mani zina. Esmu pārliecināts, ka Stērns mani saprot. Bet cerams, ka reiz patiesais stāsts nāks klajā. Es neesmu vainīgs tajā, par ko mani apvaino, jo es zinu, ka neko tādu nedarīju."

Izmantotie resursi:
www.knicks.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-12 23:00, pirms 17 gadiem
A par ko viņu tiesā?

     [+] [-]

, 2007-10-12 23:21, pirms 17 gadiem
Nu tā diezgan muļķīgi kopā sarakstīts par tiem izraēliešiem un tiesu. Tiešām var saprast, ka šim tiesa bijusi par kaut ko tādu. Patiesībā džeku notiesāja par seksuālu uzmākšanos un rupjiem komentāriem vienai "Knicks" sistēmas darbiniecei. Septembrī Tomasam piesprieda samaksāt viņai 11,6 miljonus dolāru kompensāciju.

A par tiem izraēliešiem - vienkārši ļoti daudzi bijuši atnākuši uz spēli Ņujorkā un atbalstīja "Maccabi". Nu akurāt tā pati situācija, kas spēlējot futbolu Rīgā pret Krieviju, kad nevar pateikt, kurai komandai tā ir mājas spēle

     [+] [-]

, 2007-10-12 23:56, pirms 17 gadiem
Njā ''Knicks'' kāps vai nu ļoti augstu, vai kritīs ļoti zemu, ļoti neprognozējama komanda būs nākošsezon. Par Tomasu domāju, ka viņš ir profesionālis un šis starpgadījums viņa trenera dotības neietekmēs. Protams jāizsaka atbalsts Tomasam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja