Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Viljamss paliek "Avellino"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Viljamss paliek "Avellino"
Ēriks Viljamss.
Foto: LaPresse

Viens no spēcīgākajiem Itālijas basketbola klubiem ''Felice Scandone Air Avellino'' uz gaidāmo sezonu pagarinājis līgumu ar vienu no komandas līderiem centra spēlētāju Ēriku Viljamsu.

''Avellino'' pērn aizvadīja veiksmīgāko sezonu kluba pastāvēšanas vēsturē, izcīnot Itālijas kausu un aizkļūstot līdz līgas pusfinālam. Veiksmīgais starts ''Avellino'' nodrošināja ceļazīmi uz ULEB Eirolīgu.

206 centimetrus un 24 gadus vecais Viljamss pagājušajā sezonā ''Avellino'' sastāvā piedalījās 40 Itālijas A sērijas mačos, palīdzot savai komandai ar vidēji gūtiem 12,8 punktiem un 8,1 atlekušo bumbu.

''Esmu priecīgs, ka kluba vadībai izdevās viņu paturēt uz vēl vienu sezonu. Mēs visi apzināmies, ko Viljamss var dot mūsu komandai,'' sacīja Itālijas vienības galvenais treneris Zare Markovskis.

Ēriks Viljamss savas basketbolista gaitas uzsāka ''Wake Forest'' universitātē. Pēc universitātes absolvēšanas amerikānis savu profesionālo karjeru uzsāka Itālijas augstākās divīzijas klubā ''Tisettanta Cantu''.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

  +2 [+] [-]

, 2008-07-12 17:12, pirms 16 gadiem
baigi mazais prieks centra!!!!
kaut gan Kambala bij tik pat!!!

     [+] [-]

, 2008-07-12 17:13, pirms 16 gadiem
šāda līmeņa klubam ļoti labs spēlētājs, tiesa nedomāju, ka viņš spētu būt tik pat produktīvs kādā no Eiropas vadošajiem klubiem... ';