Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Lenzlijs uz Itālijas otro līgu

Lenzlijs uz Itālijas otro līgu
Maikls Lenzlijs.
Foto: fibaeurope.com

Bijušais basketbola kluba "Ventspils" leģionārs Maiks Lenzlijs parakstījis līgumu ar itāļu klubu "Legea Scafati", kas nākamsezon spēlēs Itālijas otrajā līgā. Pagājušajā sezonā Lenzlijs spēlēja Beļģijā.

"Gribēju spēlēt Itālijas čempionātā, un spēlējot šo vēlmi būšu panācis. Esmu priecīgs, un jāatzīst, ka esmu pārsteigts par to, ka man jau piezvanīja komandas kapteinis Džoels Salvi, kurš mani apsveica. Man šis ir kas svarīgs, jo tas ļauj pievienoties lielai ģimenei. Esmu gatavs parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu treneri un fanus," tā par noslēgto vienošanos izteicās 27 gadus vecais Maiks Lenzlijs.

Arī "Legea Scafati" ģenerālmenedžeris Džiannī Desantiss bija apmierināts: "Viņš ir spēlētājus, kuru ļoti gribējām pievienot savam sastāvam. Viņam ir viss nepieciešamais, lai veiksmīgi iejustos mūsu komandā. Gribam pateikties aģentiem Benam Pensakam un Maksam Raseni, kas palīdzēja dabūt spēlētāju."

Pagājušajā sezonā Lenzlijs pārstāvēja Beļģijas klubu "Dexia Mons-Hainaut", ar kuru aizspēlējās līdz FIBA kausa finālam, kur piekāpās Latvijas klubam "Barons/LMT". Beļģijas līgā Lenzlijam vidēji 10,5 punkti, 3,7 atlēkušās bumbas, 1,6 rezultatīvas piespēles un 1,6 pārtvertas bumbas, savukārt FIBA kausā 12,8 punkti, 4,9 atlēkušās bumbas, 2,2 rezultatīvas piespēles un 1,6 pārtvertas bumbas. Savas karjeras laikā Lenzlijs ir spēlējis Vācijā, Latvijā, Spānijā (otrajā līgā), Kiprā un Beļģijā.

Izmantotie resursi:
scafatibasket.com

     [+] [-]

, 2008-07-13 12:23, pirms 16 gadiem
Lai veicas, nebija jau nekāds stabilais spēlētājs, taču savu labumu komandai noteikti dos.

     [+] [-]

, 2008-07-13 13:35, pirms 16 gadiem
Nu šitam čalim par Latvijas līgu nekas labāks CV arī neuzrādas!!!