Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Lietuvā ''Žalgiris'' neapturams

Kauņas ''Žalgiris'' joprojām bez zaudējumiem spēlē Lietuvas Basketbola līgā (LKL). Šodien tika pieveikti arī Paņevežas ''Techasas'' basketbolisti, kuri sīvi pretojās divas ceturtdaļas.

Šis Kauņas klubam bija jau piektais panākums piecās spēlēs. Mača sākums Paņevežā vieglu pastaigu ''Žalgirim'' nesolīja. Laukuma saimnieki aktīvi pretojās un katrā epizodē cīnījās līdz galam. Pēc aizvadītās pirmās ceturtdaļas neliels ''Žalgiris'' pārsvars - 24:20. Otrā desmitminūte tika aizvadīta līdzīgā spēlē, ''Žalgiris'' basketbolistu metieni bieži vien mērķi nesasniedza, lai arī tika izpildīti pilnīgi netraucēti, bet laukuma saimnieki titulētajiem sāncenšiem ''aizmukt'' neļāva, pēc pirmās spēles daļas neliels viesu pārsvars - 45:43.

Pēc pārtraukuma ''Žalgiris'' spēli manāmi uzlaboja. Uzbrukumā komanda darbojās saliedēti un rezultatīvi, bet aizsardzībā arī neslinkoja. Pretargumentus šādam viesu basketbolam '''Techasas'' neatrada un trešo ceturtdaļu zaudēja ar 14:33. Tas arī izšķīra spēles likteni. Pēdējā ceturtdaļa bija tikai formalitāte, kuru mazliet veiksmīgāk aizvadīja ''Žalgiris'' (17:16). Spēles galarezultāts - 95:73.

Šajā spēlē atpūta tika iedota Eurēlijam Žukauskam un Daiņum Šalengam.

Uzvarētājiem 24 punktus guva Paulius Jankūns, bet 14 punkti Gorana Juraka rēķinā. Zaudētāju sastāvā izcēlās Budzinausks un Hills, katram pa 17 punktiem.

Izmantotie resursi:
www.eurobasket.lt

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja