Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Hawks" grib noteikt tempu

Atlantas "Hawks" basketbolists Džošs Čildress pēc zaudējuma Bostonā bija sašutis, ka vienībai neizdevās diktēt savu tempu laukumā, taču ir apņēmīgs visu nokārtot šodien pret Vašingtonu.

Čildress pēc piektdienas spēles Bostonā neslēpa savu niknumu par atdošanos "Celtics" rokās un ļaušanu pretiniekam diktēt spēles noteikumus: "Es nezinu, cik reizes tā jānotiek, lai mēs saprastu un iemācītos. Mūsu iespējas maksimizēt to, ko mēs varam izdarīt, parādās pārejā, kustībā [transition]. Mums jābūt pietiekami gudriem, lai pareizā brīdī to izmantotu - kad piebremzēt, kad paspert soli atpakaļ un kad ieslēgt uzbrukuma režīmu. Bet atļaut pretiniekiem kontrolēt tempu - mums tas vienkārši neder."

Piemēram, Dalasa un Fīniksa diktē savu tempu gandrīz katram pretiniekam. Ņūdžersijai, pret ko "Hawks" zaudēja, ir Džeisons Kids, viens no visu laiku labākajiem toņa (tempa) noteicējiem. Detroitai, pret ko arī "Hawks" zaudēja, ir 2004. gada NBA finālu MVP Čonsijs Billapss, kurš arī spēj kontrolēt spēli, līdzīgi kā Džeisons Kids.

Atlantai ir divas uzvaras mājās un trīs zaudējumi viesos. Saspēli viņiem vada debitants Eisijs Lovs IV (attēlā). Uzbrucējs Mārvins Viljamss zina atslēgu uz panākumiem: "Ja mēs pieturamies pie tā, ko gribam darīt, tad ir vienalga pret ko spēlēt. Fīniksa atbrauca un gribēja mums uzspiest savu spēli, taču patiesībā tā ir mūsu pašu spēle! Mūsu stils! Tad mēs savu atlētismu un augumus varam izmantot vislabāk, vispilnīgāk. Bet tāpat metieni ir jāiemet, jāspēlē aizsardzībā un jāizcīna atlēkušās bumbas, kā treneris Vudsons visu laiku saka. Bet jo ātrāk mēs to darām, jo tas mums ir pluss."

Pagājušajā sezonā Atlanta pārspēja Vašingtonu ar 3-1 sezonas "sērijā". Visas spēles bija salīdzinoši ātra tempa. Atceramies, arī Arīnass un "Wizards" ir ātrās uzbrukuma spēles piekritēji.

Beigās Čildress vēl piebilda, spēli pret Vašingtonu gaidot: "Mums jābūt gataviem. Vienalga kas būs, jābūt gataviem. Viņi skries vai darīs jebko citu, mums jāsagatavojas spēlēt savu spēli!"

Izmantotie resursi:
www.ajc.com

  -3 [+] [-]

, 2007-11-11 17:12, pirms 17 gadiem
Viss ok tikai neraksti Arīnass bet labaak Arenas tas taa...

     [+] [-]

, 2007-11-11 17:17, pirms 17 gadiem
nez latviski, iespējams, ka arī Arīnass ir pat pareizāk nekā Arenas, tas vairāk leišiem derētu

  +1 [+] [-]

, 2007-11-11 17:20, pirms 17 gadiem
-> b-boy
Latviešu valodas rakstībā jācenšas pēc iespējas tuvu atainot vārda izrunu ar latviešu burtiem, tāpēc pareizāk ir Arīnass, lai arī cik nepierasti tas neizskatītos.

     [+] [-]

, 2007-11-11 17:22, pirms 17 gadiem
Jā un pat, ja tu izrunātu, kā uzrakstīji, tad rakstībā tāpat jālieto Arenass, jo vārdu lokot s saglabājas.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-11 17:23, pirms 17 gadiem
Nu a tādā gadījumā nav arī Čaildress? nevis Čildress

     [+] [-]

, 2007-11-11 17:29, pirms 17 gadiem
Zel ka vanagiem Zaurs Paculija nespeles

     [+] [-]

, 2007-11-11 17:35, pirms 17 gadiem
Childress nav atvasināts no tā vārda, kuru izrunā kā čaild. Cik dzirdēts, pats viņš sevi uzskata par Džošu Čildresu

  -2 [+] [-]

, 2007-11-11 18:44, pirms 17 gadiem
2 reklaamraksti LT7 vienaa dienaa 0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-11 19:37, pirms 17 gadiem
Cik zināms, tad LTV7 un esports.lv sadarbojas(kaut vai ar iespēju uzdot jautājumus komentētājiem). Tas taču ir forši, kāpēc gan nevarētu uzrakstīt par komandām, kuras šodien redzēsim pašmāju vienīgajā sakarīgajā kanālā? Vismaz kāds vēl par sportu domā..Jā, jā - tas bija par Jums, TV3!!! Svaigā atmiņā vēl vīriešu EČ..