Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Panathinaikos" atskaita Vinstonu

"Panathinaikos" atskaita Vinstonu
Kenedijs Vinstons
Foto: www.paobc.gr

Grieķijas čempionvienība basketbolā Atēnu "Panathinaikos" atlaidusi amerikāņu aizsargu Kenediju Vinstonu, kurš atēniešus pārstāvēja pagājušajā sezonā.

Kenedijam Vinstonam līgums ar "Panathinaikos" bija spēkā vēl uz vienu sezonu, taču grieķu klubs nolēma pārtraukt to jau tagad. Pēc veiksmīgās 2006./2007. gada sezonas cita Atēnu kluba "Panionios" rindās (Grieķijas līgā vidēji 14,8 punkti (divpunktniekiem 51% precizitāte, trīspunktniekiem 43%), 3,2 atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, Vinstons noslēdza divu gadu līgumu ar valsts spēcīgāko klubu "Panathinaikos". Tomēr šajā sezonā acīmredzot 23 gadus vecais basketbolists nespēja attaisnot uz sevi liktās cerības, 19 Eirolīgas mačos vidēji gūstot piecus punktus, bet Grieķijas līgā 198 cm garā uzbrūkošā aizsarga kontā vidēji astoņi punkti spēlē.

Pēc Alabamas universitātes beigšanas 2005. gadā Vinstons profesionālā basketbolista karjeru sāka Spānijas augstākās līgas klubā "Gran Canaria", bet pēc tam pārcēlās uz grieķu "Panionios", kuram sekoja "Panathinaikos". 2005. un 2006. gada jūlijā Vinstons piedalījās arī NBA Vasaras līgā, attiecīgi Memfisas "Grizzlies" un Ņūdžersijas "Nets" komandu sastāvos. Visticamāk ilgi bez līguma Vinstons nepaliks, jo par viņu tiek izrādīta liela interese no dažādiem Eiropas klubiem.

Izmantotie resursi:
paobc.gr
eurobasket.com