Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Keimenam simpatizē Vācijas izlase

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Keimenam simpatizē Vācijas izlase
Kriss Keimens ar Vācijas izlases kreklu.
Foto: FIBA

NBA kluba Losandželosas ''Clippers'' centra spēlētājs Kriss Keimens, kurš nesen ieguva Vācijas pilsonību, ir patīkami satraukts par gaidāmo debiju Vācijas valstsvienībā un atzīst, ka izlases kolektīvs ir ļoti saliedēts un patīkams.

213 centimetrus garais basketbolists šonedēļ ielidoja Vācijā, lai sāktu gatavošanās posmu Pekinas Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, kas 14. jūlijā sāksies Grieķijā. Keimens trešdien notikušo pārbaudes spēli starp Vācijas un Kanādas valstsvienībām noraudzījās no rezervistu soliņa.

''Visi komandas biedri ir ļoti draudzīgi un komunikabli. Atšķirībā no NBA manī mīt kopības sajūta, un man tas patīk. Arī ēkas šeit, Vācijā, man atgādina ASV, tā kā viss ir kārtībā,'' sacīja viens no ''Clippers'' līderiem.

Tāpat Keimens, kurš visticamāk izlases rindās debitēs jau šovakar, kad Vācijas izlase atkārtoti sacentīsies ar Kanādu, atzina, ka viņš lieliski ir iejuties izlases kolektīvā. ''Visi strādā ļoti smagi un ir koncentrējušies darbam. Es šeit perfekti iederos!'' tā basketbolists.

Izmantotie resursi:
fiba.com

  +9 [+] [-]

, 2008-07-11 22:25, pirms 16 gadiem
Izskatās ,ka bilde ir uzņemta cietumā. Un burti uz formiņas ir uzlikti caur paint.

  +5 [+] [-]

, 2008-07-11 22:33, pirms 16 gadiem
nu ja tagad ir vācietis ta arī uzvārds tagad ir kamans, ģermāņu izrunā, vismaz tā tam būtu jābūt

  +4 [+] [-]

, 2008-07-11 22:46, pirms 16 gadiem
Bilde izskataas kaa maajaas taisiita ar kaadu mobilo telefonu