Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Džeimsam pēdas operācija

NBA kluba Ņujorkas "Knicks" centra spēlētājs Džeroms Džeimss nevarēs spēlēt nenoteiktu laika periodu pēdas operācijas dēļ.

Ņujorkas "Knicks" rezerves centram Džeromam Džeimsam pirmdien tiks izdarīta operācija labās kājas pēdai. Ārsti konstatējuši basketbolistam cistu un nelielu kaula atlūzas gabaliņu. Par pirmo bija zināms jau iepriekš (uz laiku gan tā bija uzsūkusies), taču otro pēc kaulu skenēšanas, ultraskaņas, rentgena un magnētiskās rezonanses pārbaudes.

Treneris Aizija Tomass saglabā vēsu prātu: "Savainojumi ir spēles sastāvdaļa. Es jūtos nepatīkami, ka viņam ir šis savainojums. Kad mēs ieguvām Ediju Kerriju, Džeimsa stāvoklis izmainījās. Bez Kerrija Džeimss noteikti būtu izskatījies labāk."

"Knicks" sabiedrisko attiecību runasvīrs Džonatans Supranovics pastāstīja, ka Džeimss uz labo kāju izdarījis lielu spiedienu, lai pārvarētu sāpes kreisās kājas ceļgalā. 1999. gadā tas ceļgals tika operēts. Šogad viņš izlaida gandrīz visu treniņnometni sāpju dēļ. Ceļgala operāciju viņš bija plānojis izdarīt pēc šīs sezonas. Pagaidām plāni nav mainījušies.

Džeimsam NBA līgā šī ir 9. sezona, trešā ar "Knicks". Pagājušajā sezonā viņš 41 spēlē vidēji 7 minūtes spēlēja laukumā. Treneris Tomass teica: "Dažreiz ir grūti atrast minūtes lielam rezerves centram, jo daudzām komandām mazais uzbrucējs ir rezerves centrs."

Nākamo trīs gadu laikā Džeimss saņems 18 miljonus ASV dolāru. Tiesa, pastāvot iespēja izpirkt līgumu medicīnisko apsvērumu dēļ.


Izmantotie resursi:
www.nytimes.com

  -1 [+] [-]

, 2007-11-10 21:08, pirms 17 gadiem
pec virsraksta jau likas Lebronam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja