Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Biedriņš: Neizdevās iejusties spēlē

Biedriņš: Neizdevās iejusties spēlē
Andris Biedriņš
Foto: Romāns Kokšarovs (Sporta Avīze)

Pēc sestdien izcīnītās saspringtās uzvaras pār Sakramento "Kings", kurā pats atzīmējās ar deviņiem gūtiem punktiem un tikpat izcīnītām bumbām, Andris Biedriņš atzina, ka spēle neizdevās īpaši veiksmīga, turklāt bez pamata tika saņemta otrā tehniskā piezīme karjerā.

"Neizdevās īsti iejusties spēlē, nākot laukumā no rezervistu soliņa. It kā man pateica, ka nebūšu pamatā, un biju tam gatavs, taču sākums kaut kā neaizgāja, un līdz ar to - arī visa spēle," pēc mača atzina latviešu centrs, kurš laukumā pavadīja 21 minūti. "Neiekrita pirmie soda metieni, uzreiz kaut kā nebija tās pārliecības. It kā bija normāli metieni, taču netrāpīju, un kopumā pēc tam nepalika pozitīvas sajūtas. Taču svarīgākais, ka beigās vinnējām."

Kādā no epizodēm, kurā pēc asas divcīņas ar diviem "Kings" spēlētājiem bumba atstāja laukuma robežas un tika atdota Sakramento basketbolistu rīcībā, Biedriņš izpelnījās arī tehnisko piezīmi. Kā izrādās, tikai otro savā karjerā. "Jau tā vienmēr cenšos būt uzmanīgs, neizrunāties. Bet šoreiz - nezinu, kurš tieši man trāpīja, taču dabūju sitienu pa seju. Neskatoties uz to, mēģināju dabūt bumbu ārā, taču mani sedza pa diviem un beigās bumba izgāja autā. Ja bumba būtu atstāta mums, tad es vēl būtu samierinājies, taču autu atdeva viņiem. Viss, ko izdarīju - pateicu, ka man trāpīja ar roku pa seju, aizgriezos, un atmetu ar roku. Uzreiz tehniskā... Taču tagad tā ir - nevajag pat neko nopietnu pateikt vai izdarīt. Lai mazinātu spēlētāju emocijas laukumā, tiesnešiem ir tiesības sodīt par katru niecīgāko žestu. Lūk, otrā tehniskā piezīme manā karjerā... Pagājušosezon vienu dabūju, taču tad patiešām kaut ko pateicu, un zināju, par ko!"

Jāatzīst, ka kopumā "Warriors" parādīja bālu sniegumu, un par uzvaru šoreiz var pateikties Montas Elisa un Stīvena Džeksona individuālajām līdera dotībām. Pēcspēles preses konferencē kluba galvenais treneris Dons Nelsons neslēpa, ka komanda nonākusi zināmā krīzē, un daļēji tas saistīts ar tās centrālā spēlētāja Beirona Deivisa pēdējā laikā nepārliecinošo sniegumu (metienos no spēles vakar - 4/19). "Iespējams, par sevi liek manīt nogurums - viņš tomēr komandā laukumā pavada visvairāk minūšu. Gandrīz katru spēli rezultāts ir atkarīgs no tā, kā nospēlēs viņš," Deivisa neveiksmēm skaidrojumu rod Biedriņš. "40-45 minūtes katrā spēlē, plus šāda atbildība - tas ir grūti, un agri vai vēlu tu nogursti. Īpaši jau šajā līgā, kur spēles ir katru otro dienu. Katram spēlētājam ir šādas bedres, un tas ir tikai normāli - arī man pašam pirms kāda mēneša tā bija. Vienkārši esi noguris, un neko nevari izdarīt! Bet domāju, ka viss būs kārtībā - svarīgākais, ka mums ir tādi spēlētāji kā Eliss vai Džeksons, kas vajadzīgajā brīdī var uzņemties šo līdera lomu."

Slēpts komentārs: Alpha_dog

 +14 [+] [-]

, 2008-02-10 12:41, pirms 17 gadiem
bet bilde laba

  -3 [+] [-]

, 2008-02-10 12:42, pirms 17 gadiem
It kā jau soda tur nebija, bet nu tehnisko ar nevajadzēja dot! Biedrins teica: He hit me in the face! Un tā sieviete noteikti pārklausījās un sadzirdēja dabūsi sejā.. Tas tā.. Nedomāju, ka viņš nospēlēja slikti, jo aizsardzībā bija monstrs, pie tam bija skaista epizode, kad pēc Džeksona neprecīzā 3punktu metiena viņš skaistā lidojumā centās iedankot, kā to reiz izdarīja M. Džordans. Diemžēl neizdevās, bet visu cieņu!

     [+] [-]

, 2008-02-10 12:45, pirms 17 gadiem
Tapēc, ka Vēberu viņa sasniegumu dēļ nepako liek pamatā. Viņš vairs nav tik labs... Man jau liekas, ka viņš '"warriors"modelī īsti neiederas.

  +2 [+] [-]

, 2008-02-10 12:47, pirms 17 gadiem
Jaa, dazreiz sanak ari ta. Bet nu tomer spelejot NBA no 2004 gada un ta vinam ir tikai otra tehniska piezime - tas nau nekas briesmigs. Bet nu AB novelu iejusties katra spele un but produktivam. Veiksi!

  +6 [+] [-]

, 2008-02-10 12:49, pirms 17 gadiem
kā bija rakstījis viens apskatnieks -
"Ja Vēbers atņems Biedriņam vai kādam citam jaunajam spēles minūtes,tad tas jau būs noziegums !"

  +1 [+] [-]

, 2008-02-10 12:50, pirms 17 gadiem
Sniegums pēc statiem normāls, bet pēc spēles ne visai.
gribētu redzēt video, kā Andris dabūja to tehnisko.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-02-10 14:12, pirms 17 gadiem
Andris ir paaraak paškritisks. Viņa sniegumam nebija ne vainas. Peedeejaa laikaa tik labi sokas ar sodiņiem, ka " veco laiku " 1/4 jau tiek uztverts kaa traģēdija
Veebers ir par leenu un ko dara šajaa GSW modelī galiigi nav skaidrs.Paredzu, ka ja taa turpinaasies Nellijs viņu vairaak nelaidiis laukumaa. Baironam fiziski slodze par lielu, labi, ka Monta to kaut cik kompensee.
Vispaar sanaak, ka kareivjiem viens saspeeles vadiitaajs un viens centrs. Mjaa. Nav iipashi bagaatiigi sezonai, kur pamatturniiraa vien vairaak nekaa astoņdesmit speeles...

  -1 [+] [-]

, 2008-02-10 14:32, pirms 17 gadiem
neiejutā šajā spēlē, iejutīsies nākamajā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-02-10 15:00, pirms 17 gadiem
sita paskritika man speletejos loti patik

     [+] [-]

, 2008-02-10 17:38, pirms 17 gadiem
to hockeyarena.net. Man liekas, ka tehnisko sodu iedeva nevis sieviete, bet melnādainais tiesnesis. Savukārt par sodu runājot, tad tur var gan piekrist tiesnesim, gan arī ja labi gribēja, tad varēja arī nosvilpt sodu, jo ielencot abiem spēlētājiem Andri, viens no Kings spēlētājiem speciāli (katgan nemanāmi, to varēja redzēt atkārtojumā) pagrūda gurnus tā, lai Andris netiktu ārā no spīlēm.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-10 19:22, pirms 17 gadiem
Tas Tehn.fouls tiešām ne par ko! Pilnīgi var saprast emocijas. Tā jau AB valdās, šoreiz toč bija vietā šis nevainīgais žests. Respect!!! Likās, ka Nellijs arī saprata.