Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Itāļu klubi pastiprinās

Itāļu klubi pastiprinās
Marko Tušeks

Divi Itālijas klubi, kas nākamsezon startēs Eirolīgā - Romas "Lottomatica" un "Air Avellino" - papildinājuši sastāvus attiecīgi ar Andželo Džiglī un Marko Tušeku.

Romas "Lottomatica" līgumu ar Andželo Džigli noslēdzis uz nākamajām trīs sezonām. Kluba jaunākais papildinājums itāļu uzbrucējs Džiglī pagājušajā sezonā pārstāvēja citu valsts klubu Trevīzo "Benetton", kura rindās ULEB kausa spēlē tikās ar Rīgas ASK. ULEB kausā Džiglī vidēji spēlē guva 6,5 punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas. 25 gadus vecais Džiglī, kurš ir dzimis Dienvidāfrikā, bet divu gadu vecumā pārcēlās uz Itāliju, savas karjeras laikā pārstāvējis arī Itālijas izlasi - 2006. gada Pasaules čempionātā un 2007. gada Eiropas čempionātā.

Savukārt Eirolīgas jaunpienācēja "Air Avellino" parakstījusi līgumu ar 33 gadus veco slovēņu uzbrucēju Marko Tušeku, kurš iepriekš pārstāvēju krievu Kazaņas "Unics". 203 cm garais Tušeks pagājušajā sezonā ULEB kausā vidēji spēlē guva 7,3 punktus. Tušeks savas karjeras laikā jau spēlējis Itālijā, kā arī Slovēnijā, Spānijā un Krievijā.

Izmantotie resursi:
euroleague.net