Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Fernandezs gatavs palīdzēt Spānijai

Fernandezs gatavs palīdzēt Spānijai
Rūdijs Fernandezs (pa kreisi)
Foto: AFP

88 : 81

Blazers - Kings

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Portlendas "Trail Blazers" aizsargs Rūdijs Fernandezs atklājis, ka ir gatavs palīdzēt Spānijas izlasei šīgada Pasaules čempionātā.

Fernandezs pastāstījis, ka nesen ar viņu sazinājies Spānijas izlases galvenais treneris Seržio Skariolo, kuram viņš solījis savu dalību Pasaules čempionātā, jo ar veselību viss ir kārtībā. Decembrī un janvārī Fernandezs muguras savainojuma dēļ izlaida 19 spēles, kas radīja bažas par viņa iespējamo spēlēšanu izlasē. Taču pēc savainojuma izārstēšanas 24 gadus vecais basketbolists aizvadījis jau 26 spēles un jūtoties lieliski.

"Pašreiz jūtos ļoti labi. Pēc operācijas mugura nesāp un jūtos lieliski," tā Fernandezs. Vienīgais, kas varētu atturēt Fernandezu no spēlēšanas izlasē, ir veselība un ar to viss ir kārtībā. "Gribu spēlēt Pasaules čempionātā - tā ir laba pieredze. Gribu būt nacionālajā izlasē un pārstāvēt savu valsti. Ļoti iespējams, ka Spānijai tomēr nāksies iztikt bez vienas NBA zvaigznes, jo apšaubāma esot Pau Gasola spēlēšana šogad izlasē. "Viņš visticamāk nespēlēs. Respektēju viņa lēmumu, jo viņš ir spēlējis ļoti daudz pēdējā laikā - ar "Lakers" bijis finālos divus gadus un bija arī izlasē pagājušajā vasarā. Viņš nav mašīna, nav vairs 18 gadus vecs, tāpēc ir jāatpūšas," sacīja Fernandezs.

Pārējās spāņu zvaignes gan Fernandezs sagaida ierindā, to skaitā Pau Gasol brāli Marku, kurš šosezon rāda lielisku sniegumu Memfisas "Grizzlies" sastāvā. Tāpat sastāvā vajadzētu būt pārējiem NBA spēlētājiem - Hosē Kalderonam un Seržio Rodrigezam.

Izmantotie resursi:
nba.fanhouse.com

  +3 [+] [-]

, 2010-03-09 17:34, pirms 15 gadiem
domāju gan ka Po būs, nelaidīs garām PČ!

  +3 [+] [-]

, 2010-03-09 17:38, pirms 15 gadiem
tu lasiit nemaaki?

...jo apšaubāma esot Pau Gasola spēlēšana šogad izlasē. "Viņš visticamāk nespēlēs. Respektēju viņa lēmumu, jo viņš ir spēlējis ļoti daudz pēdējā laikā - ar "Lakers" bijis finālos divus gadus un bija arī izlasē pagājušajā vasarā. Viņš nav mašīna, nav vairs 18 gadus vecs, tāpēc ir jāatpūšas," sacīja Fernandezs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja