Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Spahija vadīs "Pamesa"

Spahija vadīs "Pamesa"
Nevens Spahija
Foto: ITAR-TASS

Spānijas basketbola kluba Valensijas "Pamesa" jaunais galvenais treneris būs horvāts Nevens Spahija, kurš aizvietos pirms pāris dienām no amata atlaisto grieķi Fotisu Katsikari.

"Pamesa" līgumu ar Spahiju noslēguši uz šo un nākamo sezonu. Interesanti, ka Valensijas kluba pirmā opcija galvenā trenera amatam esot bijusi Pepū Ernandezs, kurš vēl nesen bija Spānijas izlases galvenais treneris, bet acīmredzot šis titulētais speciālists atteicies. Tad sekojis Serdžio Skariolo, kurš sekmīgi strādājis Spānijas klubos, bet tikai trešais bijis Spahija, kuram sekoja bijušais ukraiņu "BC Kyiv" slovēņu treneris Tomo Mahoričs.

Tas ka, ka Spahija bija trešā opcija gan nenozīmē, ka viņš ir slikts treneris, jo viņa sasniegumi pēdējos gados ir diezgan augsti. Piemēram, pagājušajā sezonā, būdams Vitorijas "Tau Ceramica" galvenais treneris, Spahija aizvadīja savu komandu līdz Spānijas ACB līgas čempiontitula. Vasarā diezgan dīvainu lēmumu pieņēma "Tau Ceramica", nepaturot treneri, kas aizvadīja komandu līdz titulam. Vēl Spahija strādājis tādos zināmos klubos kā Viļņas "Lietuvos Rytas", Telavivas "Maccabi", Zagrebas "Cibona". 2003. gadā, kad Spahija vadīja Slovēnijas klubu "Krka Novo Mesto", tā iekļuva ULEB kausa finālā, kur piekāpās savam pašreizējajam klubam "Pamesa".

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com

     [+] [-]

, 2008-11-08 13:35, pirms 16 gadiem
Nu treneris jau labs. Tāpēc nav brīnums, ka vadīs tik labu klubu kāds ir Pamesa

     [+] [-]

, 2008-11-08 13:51, pirms 16 gadiem
Labākais ārzemju speciālists kas sstrādājis BBL.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-08 14:09, pirms 16 gadiem
Šādu vajadzētu par izlases treneri.....!
Ja ņem ārzemnieku!