Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Džefersons spēlēs D-Līgā

Džefersons spēlēs D-Līgā
Dontels Džeferons
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Basketbola kluba "Barons/LMT" bijušais aizsargs Dontels Džefersons šo sezonu sāks NBA Attīstības līgas jeb D-Līgas klubā Dakotas "Wizards", caur kurieni mēģinās iekļūt NBA.

Dakotas "Wizards", kuru pārstāvēs Dontels Džefersons", tiek uzskatīta par vienu no spēcīgākajām NBA Attīstības līgas komandām šosezon, jo esot novākts patiešām labs sastāvs. Kā raksta draftexpress.com, tad Džefersons caur D-Līgu mēģināšot iekļūt NBA. "Džefersons ir ļoti daudzpusīgs aizsargs, kurš ir parādījis atlētismu, spēju aizsardzībā segt vairāku pozīciju spēlētājus, labu laukuma pārredzēšanu un joprojām progresējošo spēju gūt punktus. Viennozīmīgi uzpeldējis samērā vēlu un ir progresējis divos pavadītajos gados D-Līgā. Atteicās no vairākiem piedāvājumiem Eiropā, lai mēģinātu vēlreiz iekļūt NBA. Būs interesanti pavērot, kā viņš progresēs šajā sezonā," rakstīts mājaslapā.

eSports.lv jau rakstīja, ka Džefersona bijušais klubs "Barons" vēlējās viņu redzēt savās rindās arī šosezon, bet pats spēlētājs no šādas iespējamības atteicies. Pagājušajā sezonā pirms pievienošanās "Barona" D-Līgā Džefersons vidēji guva 17 punktus, atdeva piecas rezultatīvas piespēles, izcīnīja 4,7 atlēkušās bumbas un pārtvēra divas bumbas.

Sezona D-Līgā sāksies 28. novembrī, bet līdz tam notiks aktīvs komandu sagatavošanās posms, kurā ietilps darbs treniņnometnēs.

Izmantotie resursi:
draftexpress.com

  -1 [+] [-]

, 2008-11-08 16:44, pirms 16 gadiem
muižnieks no vinja uzaudzinātu nba cienīgu spēlētāju, bet ja nopietni- baronā noderētu!

  +3 [+] [-]

, 2008-11-08 18:35, pirms 16 gadiem
superduper rakstīja: muižnieks no vinja uzaudzinātu nba cienīgu spēlētāju
...un tad tu pamodies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja