Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Bijušais NBA čempions spēlēs Spānijā

Bijušais NBA čempions spēlēs Spānijā
Veins Simjens

Spānijas otrās spēcīgākās līgas klubs "Caceres 2016 C.B." parakstījis līgumu ar 2006. gada NBA čempionu Veini Simjenu, kurš mēģinās palīdzēt realizēt sava jaunā kluba mērķi atgriezties Spānijas elitē - ACB līgā.

Pagaidām nekādas sīkākas detaļas netiek atklātas. 2005. gada NBA draftā Maiami "Heat" ar 29. numuru izvēlējās 206 cm garo uzbrucēju Veinu Simjenu, kurš tikko kā bija pabeidzis Kanzasas universitāti. Jau savā pirmajā sezonā Simjens kļuva par NBA čempionu, pārstāvot "Heat". Pēc vēl vienas sezonas Maiami 2007. gada oktobrī viņš tika aizmainīts uz Minesotas "Timberwolves" no kurienes gan uzreiz tika atlaists, jo bija savainots. 2007./2008. gada sezonā viņš vairāk nekur neuzspēlēja, jo rehabilitējās no savainojuma. Uz šo sezonu nolēma pievienoties Spānijas otrās līgas klubam "Caceres 2016 C.B."

Pašreiz 25 gadus vecā Simjena jaunais klubs turnīra tabulā pēc aizvadītajām trīs spēlēm ar vienu uzvaru un diviem zaudējumiem dala 12. līdz 15. vietu. "Caceres 2016 C.B." mērķis gaidāmajā sezonā ir neapšaubāms - atgriezties Spānijas augstākajā līgā.

Izmantotie resursi:
marca.com