Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Triumf” triumfē pār "Ural Great”

6.novembrī Krievijas kausa izcīņas spēlē ceturtdaļfinālā iekļuvusi Maskavas apgabala „Triumph” basketbola klubs, kas savā laukumā pārspēja Permas „Ural Great” basketbolistus.

Spēle iesākas līdzīgi un pēc pirmās ceturtdaļas minimālā vadībā atradās permieši – 15:18. Otrajā ceturtdaļā iniciatīvu pārņēma maskavieši, kas ar labu spēli aizsardzībā „Ural Great” basketbolistiem šajā ceturksnī ļāva iemest tikai astoņus punktus. Pēc pirmā puslaika tablo rādīja +4 ”Triumph” – 32:28. Pēc pārtraukuma savu spiedienu turpināja izdarīt mājinieki, kas ar katru minūti atrāvās ar vien vairāk. Pēc trešās ceturtdaļas jau +14 – 55:41. Trešā ceturtdaļu „triumfieši” aizvadīja Laidela Terella zīmē, amerikāņu aizsargs guva 14 no komandas 23 punktiem. Spēles izskaņā „Ural Great” basketbolistiem vairs neizdevās pievilkt un rezultātā Maskavas apgabala „Triumph” triumfē – 77:60.

Rezultatīvākie uzvarētāju rindās bija – Terells ar 25 gūtajiem punktiem, bet zaudētājiem pa 15 punktiem Plisniča un Vašminova kontos.

Līdz ar šo uzvaru ”Trimuph” ir nodrošinājuši vietu sev Krievijas kausa „final four”, kur jau 15.decembrī mājas spēle būs jāaizvada ar zvaigžņoto ”CSKA”.

Izmantotie resurs:
www.basketball.ru
www.bctriumph.ru