Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Muižnieks: "Skatītājiem būs interesanti"

Šodien intervijā radio "SWH" basketbola kluba "Barons/LMT" galvenais treneris Kārlis Muižnieks dalījās iespaidos par rītdienas pretinieku BK "Ventspils" un pirmo pretinieku FIBA kausā. Treneris arī apstiprināja vēlmi pastiprināt sastāvu.

Rītdien "Barons/LMT" aizvadīs Latvijas Basketbola līgas spēli Ventspilī, kur tiksies ar pilsētas spēcīgāko vienību. Kārlis Muižnieks pirms spēles uzsvēra ventspilnieku panākums ULEB kausā, kā arī paredzēja interesantu rītdienas spēli: "Ļoti patīkami, ka Ventspils arī labi spēlē ULEB kausā, kā iepriekšējos gadus. Patīkami, protams, arī, ka mēs - "Barons" - esam kvalificējušies grupu turnīram FIBA kausā. Tas nozīmē, kad Latvijā basketbols ir pareizā virzienā. Centīsimies arī noteikti mēs, tāpat kā ventspilnieki, parādīt labāku spēli. Noteikti, ka skatītājiem būs interesanti."

Muižniekam šī būs otrā spēle vadot "Baronu" savā bijušajā darbavietā. Trenerim par laiku Ventspilī ir patīkamas atmiņas: "Ir ļoti patīkami atrasties Ventspilī. Šeit ir pavadīti daudzi un labi gadi, un spēles. Patīkami ir atgriezties. Protams, laiks ir pagājis un mēs jau spēlējam šeit otro spēli. Pirms pirmās spēles noteikti tāds satraukums bija daudz lielāks, jo tā bija pirmā spēle man ar jauno komandu Ventspilī. Sports ir sports un dzīvē arī mainās šis tas, tā kā viss ir kārtībā un mēs esam Ventspilī, kur gatavojamies rītdienas spēlei"

Pēc spēles Ventspilī "Baronu" jau otrdien sagaidīs pirmā FIBA kausa grupas turnīra spēle Rostovā, kur tiks mēroti spēki ar vietējo "Lokomotiv". Muižnieks uzskata, ka šī komanda ir vieni no favorītiem: "Stabila komanda ar stabilu sniegumu. Viņiem tur neiet kā pa viļņiem. Domāju, ka šī varētu būt viena no tādām favorītkomandām mūsu grupā. Līdz ar to šī izbraukuma spēle būs ļoti grūta. Informācija mums ir savākta. Sīka analīze vēl nav veikta, jo diezgan blīvs ir grafiks. Būs laiks sagatavoties un informācija ir savākta. Ir iespējas labi nospēlēt šajā spēlē un uzvarēt."

Muižnieks arī apstiprināja "Baronu" rosību saistībā ar sastāva pilnveidošanu: "Notiek samērā aktīvas darbības spēlētāju tirgū, bet dotajā brīdī nekādu konkrētu uzvārdu nav. Gribam pastiprināties, šādas tādas izmaiņas būs."

  +2 [+] [-]

, 2007-12-07 21:22, pirms 17 gadiem
ai saak tracinaat taa informaacija jau par taam izmainjaaam.....


saaciet taks veikt taas izmainjaas un taad zinjoojiet....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-07 21:24, pirms 17 gadiem
Cerams, ka dabūs labu pastiprinājumu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-12-07 21:28, pirms 17 gadiem
labs mačs būs rīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2007-12-07 21:30, pirms 17 gadiem
es nekad neēsmu sapratis šos radikālos fanus kas fano tikai par Ventspili, ASK vai Baronu, kāda visam tam nozīme, galvenais lai labs basītis. nevis dien dienā vienam otru zākāt un nomelnot? Jēga tam visam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-12-07 21:52, pirms 17 gadiem
tas raksturo viņus kā labus speciālistus- tā ir liela māksla runāt un tai pašā laikā neko nepateikt

  +7 [+] [-]

, 2007-12-07 22:00, pirms 17 gadiem
Nenoliedzami Muižnieka runas spējas liecina par lieliskām diplomāta spējām, taču jo labāks diplomāts ir tas, kurš neaprobežojas tikai ar "standarta frāzēm", bet gan caur puķēm sabliež visus punktus uz "i"... lai nu kā, Muižnieks ir treneris uz goda, un kā jau dzīve pierādījusi nevienu reizi vien - tie klusākie (šeit - noslēpumainākie) ūdeņi ir tie dziļākie...

P.S. tas, kurš te ieminējies, ka nesaprot, kā var fanot par vienu konkrētu komandu diezin vai kādreiz sajutīs sporta burvību! Lai izdodas!

  -2 [+] [-]

, 2007-12-07 22:03, pirms 17 gadiem
baigā sporta burviba- nolikt citus un baigi sacereties ka "manējā" komanda ir tā labākā. Burvība ir vnk baudīt spēli bez lieka stresa par to kurš ir labākais- to demonstrē komandas laukumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-07 23:03, pirms 17 gadiem
Nu, come on, vecais, nevajag vispārināt normālu sporta līdzjutēju! Ja vien tu neuzskati, ka šis "normālais fans" acis pārgriezis rēc nevis par savējiem, bet pret pretiniekiem vai arī uzreiz pēc spēles skrien uz esportu rakstīt komentārus no sērijas "es pirmais, super!" vai "ventiņi/ask/barnos labākie, pārējie kakulāči"...

Protams, lieliski ir baudīt skaistu spēli, bet tad, kad spēlē man sirdij tuva komanda, tad nekas cits neatliek, kā pārdzīvot par to! Redz, tā ir tā sporta burvība! Savukārt lielisku spēli baudīt varu skatoties komandas, kuras man ir neitrālas! Burvība, mans draugs, slēpjas tajā, ka tu spēj izbaudīt kā pašu spēli, tā pārdzīvot par sev tuvās komandas veiksmēm vai likstām! Lūk, tāpēc jau sports ir tik ļoooti populārs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-12-07 23:59, pirms 17 gadiem
godīgi no sirds piekritīšu misteram johans , jo teiksim , mēs ar brāli esam standarta V-pils kluba fani , bet kad bija Lukoils abraucis uz Rīgu , mēs gājām , un bijām tikai un vienīgi pa savējiem Arēnā... jā, neskatoties uz to ka , mums sirdij tuvāks ir VENTSPILS , mēs nekliedzam, ka ASK ir tāds un šitāds, mēs gribam lai basīts ir kaislīgs, baudāms un veink prieks viņu skatīties. Saprotat kā gribat to visu, ārēji vienmēr es esmu par visiem Latju klubiem: Barons , Ventspils , ASK , Valmiera, kaut VAlmiera, kamēr spēlēs pret pretinieku ārpus Letlandes, man vienalga. Kā Venspils spēlēs, tā būšu patiesi iekšēji Ventspils fans , bet nekad, un vēlreiz pateikšu , nekad nezākāšu pretiniekus utt, Spēkus katrs no klubiem parādīs laukumā, un ja arī kāds zaudēs, tad nepārdzīvosim tik ļoti , bet vienk iegalvosim katrs sev galviņās , ka pienāks arī mums labāki gadi.
VIENK PAR LABU BASKETBOLU.

     [+] [-]

, 2007-12-08 00:22, pirms 17 gadiem
Absolūti piekrītu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja