Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Ulker" apspēlē sagurušo "Lottomatica"

ULEB Eirolīgā vakar tika aizvadīta C grupas spēle starp "Fenerbache Ulker" un "Lottomatica". Pirmo uzvaru trīs spēlēs ar rezultātu 85:66 izcīnīja "Fenerbache".

Kā jau pēcspēles preses konferencē uzsvēra "Ulker" galvenais treneris Bogdans Tanjēvičs, tad Romai pēdējā laikā bijis ļoti smags spēļu kalendārs ("Real", "Barcelona" un pagājušās sestdienas spēle ar "Benetton"). Turki laukumā izskatījās vienkārši svaigāki, izcīnot pelnītu panākumu ar 85:66. Jau pēc trīs nospēlētām ceturtdaļām rezultāts uz tablo rādīja 65:47, kas pēdējās desmit minūtes padarīja par formalitāšu kārtošanu. "Romai" šī bija jau trešā neveiksme ULEB Eirolīgas turnīrā.

Turkiem Vilijs Salomons guva 21 punktu, bet Ibrahims Kutluajs pievienoja 17. Miršada Turkčana (att.), kurš pēc spēles izteicās, ka zaudējums šajā spēlē būtu uzskatāms par lūzumu iekļūšanai Top16 komandu pulkā, kontā 13 punkti un 17 atlēkušās bumbas.

Pagājušās nedēļas MVP Erazems Lorbeks Romas kluba rindās atzīmējās ar 15 punktiem. Jona Stefansona kontā 13 punkti. Pa 9 punktiem aizsargu Reja Alena un Roko Ukiča rēķinā.

ULEB Eirolīgas spēles šodien
A grupa
21:30 Montepaschi - Zalgiris
21:45 Union Olimpia - Moscow CSKA
B grupa
20:45 Aris TT Bank - Cibona
21:30 Le Mans - Lietuvos Rytas
C grupa
21:45 Brose Basket - Real Madrid
21:45 Partizan Igokea - Panathinaikos

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net