Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Okorns: "Puse spēlētāju nebija gatavi"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Pēc zaudējuma sezonas pirmajā ULEB kausa spēlē BK "Ventspils" galvenais treneris Gašpers Okorns par galveno neveiksmes iemeslu atzina komanda nespēju nepieciešamajā līmenī nospēlēt aizsardzībā.

"Mēs zinājām, ka "Besiktas Cola Turka" ir pieci ļoti pieredzējuši spēlētāji, kas arī spēlē galveno lomu. Mēs tam gatavojāmies, taču puse no komandas nebija gatava spēlēt aizsardzībā tā, kā mums ULEB kausā ir jāspēlē. Mēs realizējām 50% tālmetienu, atdevām 20 rezultatīvās piespēles, bet zaudējām spēli! Tātad tas bija tikai sliktās aizsardzības dēļ, jo nebijām gatavi apturēt nevienu no viņiem. Netikām galā ar uzreiz pieci spēlētājiem, un tas ir par daudz, lai cerētu uz uzvaru," komentēja Okorns. Treneris atzina, ka bija iespējas pietuvoties rezultātā, taču traucēja kļūdas: "Ikreiz, kad mums radās iespēja izlīdzināt spēli, mēs ļāvām viņiem izcīnīt bumbu pie mūsu groza vai kļūdījāmies. Pieļāvām 21 kļūdu, kas ir daudz par daudz. Otrā puslaika sākumā panācām -4, bet tad trīs četru minūšu laikā Besiktas jau bija priekšā ar 16 punktiem. Mēs centāmies kaut ko darīt, metām un arī trāpījām tiešām trakus metienus, tomēr, atlaižot tik pieredzējušu komandu tik tālu, ir ļoti grūti kaut ko glābt."

"Domāju, ka spēles plāns bija pareizs, taču to neizdevās realizēt, bet tā nav tikai spēlētāju problēma. Tā ir mūsu visu problēma, un tieši tāpēc mēs analizēsim šo maču, un es negribētu tagad vainot par šo zaudējumu kādu konkrētu spēlētāju", Okorns nesteidzās pasludināt kādu par vienīgo vainīgo šajā zaudējumā. Tāpat treneris nevēlējās komentēt jautājumu par iespējamā jaunā saspēles vadītāja parādīšanos Ventspilī: "Domāju jūs redzat, kas notiek komandā un kur ir problēmas, tomēr šobrīd es nevēlos runāt par šo jautājumu."

Ventspilnieku rezultatīvākais spēlētājs Džastins Lavs: ""Besiktas" ir ļoti stiprs pretinieks, bet mums šī nebija labākā spēle. Ikreiz, kad centāmies atspēlēties, viņiem radās iespējas brīvi mest no groza apakšas. Viņi savas iespējas realizēja un mums nespējām lauzt šīs spēles gaitu. Domāju, ka nevar salīdzināt mūs pagājušā gada komandu, ar šī gada, kaut vai tāpēc, ka šogad galveno uzsvaru liekam uz aizsardzību."

"Besiktas" komandas galvenais treneris Egins Atmans pēc mača bija ļoti apmierināts ar savs komandas sniegumu un uzvaru: Labi aizvadījām spēles otro un trešo ceturtdaļu, kad izdevās veiksmīgi nospēlēt aizsardzībā, kas ļāva veidot daudz ātros uzbrukumus. Zinājām, ka Ventspils ir laba komanda, taču šajā sezonā tā neizceļas ar lielu precizitāti tālmetienos, bet šodien tā notika. Tas mums bija pārsteigums, tāpat kā ļoti veiksmīgā Džastina Lava spēle. Katrā ziņā esmu priecīgs, ka izdevās uzvarēt šajā spēlē. Tā ir ļoti svarīgi uzvara, jo gribam cīnīties par pirmo vietu grupā, un domāju, ka nevienai komandai Ventspilī neklāsies viegli. Mūsu uzdevums šajā turnīrā ir tikt finālastotniekā.

Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

1 2 38 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 00:21, pirms 17 gadiem
kaut kur nesen lasīju, ka treneris sūdzējās par uzbrukumu, tagad jau par aisardzību....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-07 00:23, pirms 17 gadiem
es domaju, ka driiz visam buus beigas...

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 00:23, pirms 17 gadiem
gan buus labi kads reiz teic:''Labs nak ar gaidisanu"! komandai ir potencieals!! un vinja vel tiek buuveta..!
Par skaistam uzvaram

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 00:24, pirms 17 gadiem
buus...

     [+] [-]

, 2007-11-07 00:25, pirms 17 gadiem
Skudriniek, muljkjis tu esi, vot, kas ir skaidrs. nu nav bkv iespejams ta uzreiz pakjert kaadu kaada vietaa, tapeec ari meklee un peeta. gudri spriedeleet var par visu ko, bet padomat ar vajag. nu nedod valsts bkv pusmiljonu, nu nav tik viegli uzreiz pagraabt kaut kur PG

     [+] [-]

, 2007-11-07 00:28, pirms 17 gadiem
Skudriniek,
paliec vien pie DAL organizēšanas un profesionālo basketbolu liec mierā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 00:33, pirms 17 gadiem
skatījos spēli un tiešam padomāju ka Atamans no Ventspils iepriekšējo spēļu statistikas ir izštukojis, ka mūsejie met sūdīgi tālos savā ziņā atstāja ļoti nepiesegtus gan Gabrānu, gan Lavu,gan Baksteru, bišķīt Helmani medīja, pārējie bija brīvi, tikai otrā puslaika vidū attapās ka jāspelē zonu, pret kuru mūsējie kāryējo reizi apjuka

potencionāls komandai ir, zaudējums bija likumsakarīgs, izvērtējot spēku samērus, nekāda traģēdija nav notikusi un jāgatavojas svarīgākajai spēlei pēdējā mēneša laikā - ASK Rīga

  -7 [+] [-]

, 2007-11-07 00:33, pirms 17 gadiem
akuzatiiv akal nebija smiekliigi. iznjemot to,ka ASK atdevis speeli - nu kursh leitis atdod speeli Zhalgirim? hehehee

     [+] [-]

, 2007-11-07 00:37, pirms 17 gadiem
Liela shchirba ...Valsts dod vai pilseeta? PETRINI

  -3 [+] [-]

, 2007-11-07 00:38, pirms 17 gadiem
hehehe minuss ir forshi

  -2 [+] [-]

, 2007-11-07 00:40, pirms 17 gadiem
henco, vas? nu vppilij nedo nekaada minesteerija naudu un nekad nau devusi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-11-07 00:45, pirms 17 gadiem
Jaa, taisniiba jau treneriem vien ir, bet ne jau par to vinam uzslavas tiks no publikas. Galvenais jau ir nevis izanalizeet pieljautaas kljuudas, bet gan preventiivi taas nepielaut! Vai ne taa, pilsonji?

  -1 [+] [-]

, 2007-11-07 00:47, pirms 17 gadiem
nu ne iisti - speelju analize ari ir tas prevantiivais darbs , lai neielaistu kljuudas tajaas naakamajaas speeles. vo kaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-07 01:08, pirms 17 gadiem
petrini, man ir slinkums rakstiit! Piedod... ,bet tmadeelj diksusijaizpaliks.

Lauris
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 01:31, pirms 17 gadiem
davis, Tu esi skarbs savos izteikumos! Protams, ka dalja ir kaut nedaudz skalji, bet patiesi. Sastaavs ir drankjiigs, bet jaanjem veeraa daudzi aspekti. Naudas BK V paliek ar katru gadu mazaak un mazaak (Es domaaju peedeejos 3 gadus) !
No taa daudz kas izriet. Nu ko lai saka, lai neizpluusto verbaalajaa caurejaa - straadaasim, tad jau redzees! Ceru, ka sniegums uzvarees.
.
P.S. Tas, ka BK Ventspils dabuus no ASK kaartiigu kaasienu, tas noteikti mani nepriecee.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 01:42, pirms 17 gadiem
Observer nu tad kaadam klubaa ir jaauznjemas atbildiiba,ja taa nauda paliek ar vien mazaak,ja nedod pilseeta vairs tik daudz,tad lai meklee privaatos sponsorus,savaadaak tieshaam aizies pa grunti...taa ir kaada neizdariiba ja finanses paliek ar vien mazaak,taa pat kaa speeleetaaju iegaade,taapeec man gruuti ko paarmest okornam,taadus kaadus iedeva ar tiem ar jaasasniedz to ko var sasniegt,bet aciim redzot pashlaik tie ir griesti ar shiem viesspeeleetaajiem....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-07 08:30, pirms 17 gadiem
Kad Pleinics kaut kur izraka Okornu, tad tika solīts sazin kas par jauno audzināšanu utt. Nu tagad izskatās, ka vienīgais, ko Ventspils mēģina izaudzināt, ir jaunais treneris Gašpers Okorns (a nafig tas vajadzīgs?), kura pirmais uzdevums ir nodrošināt iztikšanu pāris amerikāņiem, kuriem tā ir pēdējā un laikam vienīgā iespēja noturēties tajā basketbola apritē, kurā par spēlēšanu maksā arī naudu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-11-07 09:33, pirms 17 gadiem
Tās diskusijas par naudas došanu un nedošanu ir vnk smieklīgas. Kāda starpība kurš un cik dod naudu - man ir vienalga vai Lembis dod savu nozagto piķi vai arī Parex vai RD vai AM savējo, no tā iegūst tikai basketbols. Jāmāk ir arī pareizi izlietot to, kas ir, nu nevar katru gadu spēlēt pokeru kā ventspils un cerēt uz laimestu, kādreiz paveiksies, bet biežāk kā jau tagad -ne. Petrini, lūdzu izbeidz par to naudu, bija jau reiz tāda diskusija.

  -1 [+] [-]

, 2007-11-07 09:42, pirms 17 gadiem
a kaads ventspilij shogad budzhets?

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 09:49, pirms 17 gadiem
Bet tiesham izskatas traki bedigi ventspils, zhel skatities. Ta ka caurs siets, skaisti teikts par Okuru ka basketbola Ostapu Benderu

Un man traki nepatik tas runas par budzetiem katrai komandai, it ka musdienas nespeletu komandas, bet naudas maiss pret naudas maisu. Jebkuras komandas prieksha nonemshu cepuri ari ja vini zaudes ar -50, bet paradis komandas speli, cinassparu un azartu. Tads tak var but jebkuram speletajam neatkarigi no meistaribas, vai algas lieluma??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 38 komentāri