Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

''Fenerbache'' cer iegūt Jariču

Kā ziņo Turcijas masu mediji, valsts čempionvienība Stambulas ''Fenerbache Ulker'' intresējas par 29 gadus veco serbu saspēles vadītāju Marko Jariču, kurš nav apmierināts ar savu pašreizējo darba vietu Minesotas ''Timberwolves''.

Lai arī iespēja ''Fenerbache'' rindās ieraudzīt vienu no Serbijas izlases līderiem pašlaik nešķiet īpaši reāla, Jaričs apliecinājis, ka nevēlas palikt Minesotā un līguma lauzšanas gadījumā visticamāk atgriezīsies Eiropā.

Pirms došanos uz NBA Jaričs kļuva par Eiropas basketbola zvaigzni Boloņas ''Fortitudo'' rindās, palīdzot klubam uzvarēt Eirolīgā un Itālijas līgā.

NBA savas pirmās sezonas aizsargs aizvadīja Losandželosas ''Clippers'', līdz 2005. gadā kopā ar pašreizējo Trevizo ''Benetton'' aizsargu Laionelu Čalmersu tika aizmainīts uz Minesotu pret Semu Kaselu.

Izmantotie resursi:
www.eurobasket.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-10-07 15:34, pirms 17 gadiem
labak atpakal uz eiropu no nba cirka