Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Šiškauskam "CSKA" aizkavēta algas izmaksa

Šiškauskam "CSKA" aizkavēta algas izmaksa
Ramūnas Šiškauskas Lietuvas izlasē
Foto: SCANPIX SWEDEN

Lietuvas izlases un Maskavas "CSKA" basketbolists Ramūnas Šiškauskas intervijā laikrakstam "Lietuvos Rytas" atzinis, ka Maskavas "CSKA" klubs esot kavējis viņa algas izmaksu.

Tiesa, spēlētājs arī atzinis, ka nekādas citas problēmas, saistībā ar valdošo pasaules ekomomisko krīzi, kluba iekšienē neesot novērojamas, izņemot tikai to, ka viņa alga esot aizkavējusies par vienu mēnesi.

Tāpat spēlētājs atzina, ka spēlējot "CSKA", pēdējā laikā jūtas labi un tā it kā viņam būtu atgriezusies otrā jaunība. Tiesa, pēdējā Eirolīgas spēlē, kurā "CSKA'' izbraukumā Milānā zaudēja "Armani Jeans" komandai ar rezultātu 79:80, viņam ticis uzticēts uzticēts pēdējais uzbrukums, bet Ramūnam ceļā gadījies itāļu kluba spēlētājs, Šiškauskas kļūdījies un diemžēl komanda zaudējusi.

Izmantotie resursi:
delfi.lt

     [+] [-]

, 2008-12-07 12:45, pirms 16 gadiem
pffff.....