Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Janičenoks visticamāk paliks Boloņā

Janičenoks visticamāk paliks Boloņā
Kristaps Janičenoks

Latvijas basketbolists Kristaps Janičenoks intervijā "Radio SWH" atklājis, ka visticamāk arī nākamo sezonu pavadīs Boloņas "Upim", kur spēlēja aizvadītajā sezonā. Janičenoks arī izteicās par pašreiz notiekošo Itālijas līgas finālsēriju.

Kristaps Janičenoks, kurš pašreiz Latvijā atpūšas no aizvadītas sezonas Boloņas "Upim" rindās, pastāstījis, ka visticamāk nākamsezon spēlēs turpat, kur iepriekš. "Ar Boloņu man ir opcionāls līgums, kurā palikuši divi gadi. Doma ir tāda, ka es palikšu Boloņā." Janičenoks arī izteicās, ka, ja viņš izlemtu mainīt valsti, kurā spēlēt, tad dotos uz Spāniju, taču Itālijā viņš ir iedzīvojies un tur nav nekādu problēmu.

Pašreiz Itālijā risinās finālspēles, kur pēc divām spēlēm Sjennas "Montepaschi" ir vadībā ar 2:0 pār Romas "Lottomatica". Janičenoks uzskata, ka Romai būtu grūti atspēlēties. "Itālijā ir tā - Sjenna un tad ir pārējas komandas. Tagad tas arī redzams - viņi finālā ir 2:0 priekšā pret Romu, un tur es neredzu īpaši lielas cerības Romai. Vienu spēli viņi var vinnēt, bet sēriju ir ļoti grūti. Tur ir tas galvenais ģenerālmenedžeris Minučī, kurš tur to līgu kopā, arī tiesnešus. Sava politika."

Izmantotie resursi:
Radio SWH

  +4 [+] [-]

, 2008-06-06 21:26, pirms 16 gadiem
Pareizi vien ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Namejs latgaļu karotājs

  +1 [+] [-]

, 2008-06-06 21:31, pirms 16 gadiem
labi ka paliks sezonas beigās bija zolīdzs spēles laiks!

  +7 [+] [-]

, 2008-06-06 21:44, pirms 16 gadiem
Varēja, ko uzprasīt izlases sakarā, vai šams brauks vai atpūtīsies...

  -1 [+] [-]

, 2008-06-06 22:12, pirms 16 gadiem
Upim ir bijušie Eirolīgas čempioni(toreiz gan ar nosaukumu Kinder),bet Barons 16 gadu laikā pateicoties ārzemniekiem būs izsitušies līdz Uleb kausam!

  -2 [+] [-]

, 2008-06-06 22:22, pirms 16 gadiem
oho izskatās ka sermulim dafiga profilu

  +3 [+] [-]

, 2008-06-06 22:30, pirms 16 gadiem
Jā, izlasei vajadzīgs ir tāds spēlētājs, kurš ikdienā spēlē vienā no spēcīgākajām līgām Eiropā(ja ne pat spēcīgākajā).. it sevišķi priecē tas, ka Janičenoks tur SPĒLĒ!! kad nokārtojās lielākā daļa problēmas klubā, tad rezultāts arī sāka uzlaboties un spēles laiks Janičenokam auga līdz ar kvalitāti!

Tiešām ceru, ka džeks piekritīs spēlēšanai izlasē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-06 23:21, pirms 16 gadiem
Tukums rakstīja: Jefinj un pateicoties kam ,tad Kinder vineeja Eiroliigu,ar vieniem itaaljiem,kaarteejais SKA auns.



protams bez leģionāru ieguldījuma neiztikt, bet viņiem bija arī meistarīgi pašmāju spēlētāji, kas spēlēja Itālijas izlasē un protams Džinobili ap ko grozijās spēle.Tolaik komandas netika būvētas no vieniem leģionāriem un piekritīsi, ka baronā toni noteica leģionāri lai gan neesmu ne ASK ne barona fans! Esmu basketbola fans!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-06 23:37, pirms 16 gadiem
sermulis rakstīja: protams bez leģionāru ieguldījuma neiztikt, bet viņiem bija arī meistarīgi pašmāju spēlētāji, kas spēlēja Itālijas izlasē un protams Džinobili ap ko grozijās spēle.Tolaik komandas netika būvētas no vieniem leģionāriem un piekritīsi, ka baronā toni noteica leģionāri lai gan neesmu ne ASK ne barona fans! Esmu basketbola fans!



Bet tu tomēr esi auns. Ar mūsu basīša rezervēm tu kaut ko vēl īdi. Būtu priecājies, ka mēs vispār kaudu eiro kausu varam paņemt. Ne mums tādas naudas, ne spēka. 10tiem federāciju, katra rauj katru jauno uz savu pusi, kur gala rezultātā nesanāk nekas. Paskaties kā lietuviešiem, viņiem cik zināms obligāti sporta stundās ir basīts. Mums ir viss. Kas no tā visa sanāk? vidus.

  -2 [+] [-]

, 2008-06-07 11:03, pirms 16 gadiem
fuj1 rakstīja: Bet tu tomēr esi auns. Ar mūsu basīša rezervēm tu kaut ko vēl īdi. Būtu priecājies, ka mēs vispār kaudu eiro kausu varam paņemt. Ne mums tādas naudas, ne spēka. 10tiem federāciju, katra rauj katru jauno uz savu pusi, kur gala rezultātā nesanāk nekas. Paskaties kā lietuviešiem, viņiem cik zināms obligāti sporta stundās ir basīts. Mums ir viss. Kas no tā visa sanāk? vidus.

Tu labāk gribētu, lai visa nauda aiziet Hokejam? Manuprāt galvenā problēma nav tas, ka klubos spēlē leģionāri, bet gan tas, ka to leģionāru kvalitāte ir visnotaļ nožēlojama! Pagājušajā sezonā vienīgi Ventspilij bij salīdzinoši labi ārzemnieki, bet abi Rīgas klubi ar to nevar lepoties... Kādēļ jāņem viduvējs leģionārs, ja tā vietā, varbūt nedaudz zemākā līmenī, bet tomēr varētu spēlēt kāds jaunais letiņu talants?

     [+] [-]

, 2008-06-07 11:25, pirms 16 gadiem
Bargs rakstīja: Nu, nu! Speeciigaaka Eiropaa


Protams ka viena no.. izlasi visu tekstu nevis tikai to kas iekavās
Un jā, Itālijas līga ir tomēr viena no spēcīgākajām Eiropā, vēl Krievijas superlīga un Spānijas ACB līga ļoti spēcīgas, tā ka Itālijas līga ar tām apmēram līdzīgi ir..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja