Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Zadaru pamet Gārnets

Zadaru pamet Gārnets
Merlons Gārnets
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Basketbola kluba "ASK Rīga" pretinieki ULEB Eiropas kausā Horvātijas klubs Zadaras "BC Zadar" atlaidis amerikāņu aizsargu/uzbrucēju Merlonu Gārnetu, kurš pārcēlies uz Zagrebas "Cedevita".

Zadaras kluba sastāvā Gārnets aizvadīja 11 spēlēs Adrijas līgā, vidēji gūstot 11,5 punktus, izcīnot 2,5 atlēkušās bumbas un atdodot 1,6 rezultatīvas piespēles. Četrās Eiropas kausa spēlēs Gārnetam arī vidēji 11,5 punkti. Gaidāms, ka "Cedevita" sastāvā viņš debitēs šīs nedēļas beigās. Pagaidām "Zadara" nav atraduši aizvietotāju 33 gadus vecajam Gārnetam, kurš savas karjeras laikā nedaudz uzspēlējis arī NBA.

Šodien Zadara aizvadīs Eiropas kausa spēli, tiekoties ar Atēnu "Maroussi". Pašreiz Zadaras klubs ir pirmajā vietā turnīra tabulā un atrodas ļoti labā situācijā, lai iekļūtu nākamajā kārtā. Pēc šīs spēļu kārtas Zadarai Eiropas kausa grupu turnīrā būs noslēdzošā spēle savā laukumā ar "ASK Rīga" vienību.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

  +1 [+] [-]

, 2009-01-06 15:42, pirms 16 gadiem
Tūlīt atradīsies gudrinieks, kurš uzrakstīs: Es jau domāju, Kevins Gārnets.

  +2 [+] [-]

, 2009-01-06 16:01, pirms 16 gadiem
makgaivers rakstīja: Tūlīt atradīsies gudrinieks, kurš uzrakstīs: Es jau domāju, Kevins Gārnets.
viens jau atradās...