Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

No sākuma Odens, tagad arī Rojs

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Viens no NBA kluba Portlendas ''TrailBlazers'' līderiem, pagājušās sezonas labākais debitants Brendans Rojs guvis kreisā papēža savainojumu. Lai gan tas nav tik nopietns kā Gregam Odenam, tomēr viņam, ļoti iespējams, nāksies izlaist visas pirmssezonas pārbaudes spēles.

Rojs, kurš arī pagājušosezon izlaida pirmās 20 komandas spēles tieši šāda paša savainojuma dēļ, savu kreiso papēdi savainoja ceturtdien, kā rezultātā viņš varētu izlaist visas astoņas pirmssezonas pārbaudes spēles.

Basketbolists sāpes sajuta, treniņa laikā dodoties ātrajā uzbrukumā. Aizvadītajā sezonā Rojs ''Blazers'' sastāvā laukumā izgāja 57 spēlēs, vidēji mačā atzīmējoties ar 16,8 punktiem, 4,4 izcīnītām bumbām zem groziem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Viņš sezonas beigās tika atzīts par gada labāko debitantu.

Atgādināšu, ka cits ''Blazers'' spēlētājs Gregs Odens, uz kuru tika liktas lielas cerības šosezon, arī ir guvis nopietnu savainojumu, kas viņam liegs spēlēt visu atlikušo sezonu.

Odens atgriezīsies nākamsezon

Tāpat pie savainojumiem tikuši Antuāns Džeimesons no ''Wizards'' un Beno Udrihs no ''Spurs''. Pirmajam gan savainojums nav nopietns, tomēr Udriham nāksies iztikt bez basketbola četras nedēļas lauztā pirksta dēļ.

Izmantotie resursi:
www.espn.com
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-10-05 13:29, pirms 17 gadiem
oudens ne tikai izskatas pec veteraana, bet arii traumas ka veteranam

     [+] [-]

, 2007-10-05 14:32, pirms 17 gadiem
Sietlas centrs Roberts Svifts sūdzējies par ceļa sāpēm, jau iepriekšējo sezonu izlaida operācijas dēļ, acīmredzot kaut kādas komplikācijas. Vēl Sietlas treniņos nepiedalījās Delonte Vests, Maikls Gelabale, Kurts Tomass.

     [+] [-]

, 2007-10-05 15:57, pirms 17 gadiem
ta jau nekas īpašs, ja viņi pakāstu Roju uz visu sezonu, vo tad gan Trailblazers būtu dirsā, bet taas jau tikai paarbaudes speeles Labi, ka vēl tikai tā

  +1 [+] [-]

, 2007-10-05 18:06, pirms 17 gadiem
Blazers kaut kā neveicas ar traumām.

     [+] [-]

, 2007-10-05 22:49, pirms 17 gadiem
jaa par odenu vispaar saize bet skrobe arii par roju!

     [+] [-]

, 2007-10-06 12:35, pirms 17 gadiem
Sietlas centrs Roberts Svifts sūdzējies par ceļa sāpēm, jau iepriekšējo sezonu izlaida operācijas dēļ, acīmredzot kaut kādas komplikācijas. Vēl Sietlas treniņos nepiedalījās Delonte Vests, Maikls Gelabale, Kurts Tomass.

jaaa Sietla ir pazaudeejusi izcilus speeleetaajus

it iipashi Sviftu (nope) - cali attopies tie nav zaudeejumi, zaudeejot shitaadus speleetaajus komanda tikai ieguust !!!