Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Raptors" dod zaļo gaismu Barnjani

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Raptors" dod zaļo gaismu Barnjani
Andrea Barnjani.
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) komanda Toronto "Raptors" devusi atļauju uzbrucējam Andrea Barnjani pārstāvēt Itālijas vīriešu basketbola izlasi Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Pavisam nesen Itālijas valstsvienības galvenais treneris Karlo Rekalkati bija samierinājies ar domu, ka Barnjani šoruden izlasei nepalīdzēs, tā vietā cenšoties nostiprināties Toronto ''Raptors'' sastāvā. Tomēr Itālijas Basketbola federācijas prezidents Fausto Maifredi vakar, 4. jūnijā, atklāja, ka Toronto "Raptors" ir devusi atļauju 22 gadus vecajam itālim pārstāvēt savu valsti EČ kvalifikācijas turnīrā.

"Toronto komandas vadība mums pavēstīja, ka Andrea varēs spēlēt izlasē. Tas, protams, mums ir liels atvieglojums, jo ar viņu rēķināmies kā ar pamatsastāva spēlētāju,'' oficiālo paziņojumu izplatīja Maifredi.

211 centimetrus garais itālis savas valsts pieaugušo izlasē debitēja pagājušajā vasarā, kad pārstāvēja Itāliju Eiropas čempionātā. Caurmērā gūstot 12,7 punktus un izcīnot piecas bumbas zem groziem Barnjani kopā ar Itālijas valstsvienību aizkļuva līdz turnīra ceturtdaļfinālam.

Pagaidām vēl nav skaidrības, vai Itāliju pārstāvēs Andra Biedriņa komandas biedrs Goldensteitas "Warriors'' rindās itālis Marko Belinelli.

Izmantotie resursi:
fibaeurope.com