Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Rytas" noliedz interesi par Macijausku

"Rytas"  noliedz interesi par Macijausku
Arvīds Macijausks
Foto: AFP

Lietuvas basketbola klubs Viļņas "Lietuvos Rytas" noliedzis izskanējušo informāciju par komandas vēlmi pastiprināties ar lietuviešu aizsargu Arvīdu Macijausku, kurš nesen tika atlaists no grieķu "Olympiakos".

Kā lietuviešu basketbola portālam krepsinis.net atklājis "Lietuvos Rytas" direktors Martins Purlis, klubs neizrādot interesi par Arvīda Macijauska pakalpojumiem. "Varu pateikt, ka šajā sezonā mūsu komandas sastāvā nebūs Arvīds Macijausks," tā Purlis, kurš gan neizslēdza iespēju, ka varbūt kādu dienu Macijausks atgriezīsies "Lietuvos Rytas" klubā. Skatoties reāli, "Lietuvos Rytas" finansiāli nevar atļauties Macijausku, jo komandas budžets nākamsezon būšot ievērojami mazāks (pēc neoficiālas informācijas - aptuveni 3,2 miljoni eiro), turklāt tas ir mazāks, nekā Macijauska alga pagājušajā sezonā (virs četriem miljoniem eiro).

Otrs klubs, kas pēc lietuviešu mediju informācijas sākotnēji izrādīja interesi par Macijausku ir Maskavas "Dynamo", kas šovasar ir ievērojami pastiprinājis sastāvu, parakstot līgumus ar tādiem spēlētājiem kā Džanero Pargo, Bostjans Nahbārs (abi pagājušosezon spēlēja NBA), Holiss Praiss (pērn "Lietuvos Rytas" līderis), Ariels Makdonalds, Darjušs Lavrinovičs. "Dynamo" gaidāmajā sezonā trenēs Krievijas izlases galvenais treneris Deivids Blats.

Saistītais raksts:
Par Macijausku interesējas "Rytas" un krievi

Izmantotie resursi:
krepsinis.net

  +5 [+] [-]

, 2008-09-04 17:36, pirms 16 gadiem
Šodiena ir viena ļoti aizraujošā diena sporta vēsturē!

  +5 [+] [-]

, 2008-09-04 17:36, pirms 16 gadiem
Tomēr viņš nespēlēs Lietuvas Rytas.

  +6 [+] [-]

, 2008-09-04 17:37, pirms 16 gadiem
tagad skatos ir stiligi visu noliegt

  +3 [+] [-]

, 2008-09-04 17:42, pirms 16 gadiem
tads pamazs budzets Rytas.........

  -4 [+] [-]

, 2008-09-04 17:56, pirms 16 gadiem
tad jau šos gan liepāja, gan valmiera varēs ņemt priekšā,,,,,,, nu vismaz mēģināt ņemt......