Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Džeters spēlēs Spānijā

Džeters spēlēs Spānijā
Pūhs Džeters (pa labi)
Foto: R. Kokšarovs, Sporta Avīze

Amerikāņu saspēles vadītājs Pūhs Džeters, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Ukrainas vicečempionus "BC Kyiv", parakstījis līgumu uz nākamo sezonu ar Spānijas ACB līgas klubu "ViveMenorca".

Līgums tika parakstīts augusta pirmajā dienā, bet līdz pat šodienai bija spēkā līguma punkts par iespēju to lauzt, ja Pūham Džeteram tiktu piedāvāts līgums no kādas NBA komandas. Tas nav noticis un nākamasezon 24 gadus vecais saspēles vadītājs spēlēs spāņu "ViveMenorca", kas startēs ACB čempionātā, kas pēc daudzu uzskatiem ir spēcīgākais nacionālais čempionāts Eiropā. Gaidāmajā sezonā ACB čempionātā spēlēs arī divi latviešu saspēles vadītāji - Kristaps Valters ("Fuenlabrada") un Jānis Blūms ("Bilbao Basket").

"ViveMenorca" jaunākais sastāva papildinājums Pūhs Džeters pagājušajā sezonā Kijevas kluba rindās ULEB kausa spēlēs vidēji guva 14,5 punktus, atdeva 3,4 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,4 atlēkušās bumbas. Šovasar Džeters veiksmīgi startēja NBA Vasaras līgā, Minesotas "Timberwolves" sastāvā izceļoties ar nepilniem desmit punktiem ik spēli.

Izmantotie resursi:
menorcabasquet.com

     [+] [-]

, 2008-08-04 15:03, pirms 16 gadiem
Nu ko naksies segt kristapu un jani..

     [+] [-]

, 2008-08-04 18:41, pirms 16 gadiem
Labs speeleetaajs!