Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Trešdien Liepājā turpināsies "Bruģa bumbas" cīņas

Andrejs Siliņš

Jau šo trešdien, 5. jūnijā, stāvlaukumā pie Liepājas Olimpiskā centra norisināsies otrais šā gada „Bruģa bumbas” čempionāta posms, kas pirmajā posmā kopumā pulcēja 40 komandas. Pieteikšanās ir iespējama savlaicīgi LOC info centrā līdz pasākuma norises dienai pulksten 12:00.

Pirmajā posmā kopumā startēja 40 komandas un ļoti iespējams, ka šajā posmā dalībnieku skaits būs vēl lielāks. Vislielāko interesi pirmajā posmā izrādīja „U-99 vīriešu” un „U18 jauniešu” komandas, taču nav izslēgts, ka otrajā posmā sīvāka konkurence tiks sastādīta arī pārējās grupās.

U14 vecuma grupā par 1. posma uzvarētājiem kļuva „Liepāja - 99” puiši, savukārt, U18 vecuma grupā nepārspēta palika vienība „Piedod Ozo”. U99 vīriem uzvarētāju gods tika komandai „Fricis nezina nosaukumu”, bet sievietēm par uzvarētājām kļuva „Margrietiņas”. Par MIX grupas uzvarētājiem kļuva komanda „VIA-S Modular Houses” (agrāk pazīstami kā „Rude Racing Team”), kuri jau pēdējos gados ir pastāvīgi šīs grupas dalībnieki un izņēmums nebija arī šoreiz.

To, vai šajā reizē būs citi uzvarētāji būs iespējams uzzināt tikai trešdienas vakarā pēc pulksten 18:00. Atgādinām, ka vēl bez basketbola spēlēm pasākumā tiks noskaidrots arī otrs finālists tālmetienu konkursā, kuriem pēdējā posmā būs jācīnās par galveno balvu – jaunu televizoru no „Elektrons & K”.Dalības maksa ir 1 Ls no personas.

Vecuma grupas:

U-14 zēni
U-18 jaunieši
U-99 vīrieši
U-99 sievietes
MIX grupa.

Sacensību kalendārs 2013':

2. posms 5.jūnijs (LOC posms)
3. posms 19. jūnijs (NIKE posms pie LOC)
4. posms 6.jūlijs (Dzīvesstila noliktavas BIG FISH posms)
5. posms 17.jūlijs (Triobet posms pie LOC)
6. posms 31.jūlijs (Sportland posms pie LOC)

Čempionātu atbalsta: Liepājas Sporta Pārvalde, Liepājas Olimpiskais centrs, Grobiņas Sporta centrs, Nike, Sportland,dzīvesstila noliktava „BIG FISH”, Triobet, A/S Liepājas Papīrs,Narvesen,ADS Pagrabs, Elektrons & K, SIA „Henkel Latvia”, Baltā Bura, Lays čipsi, Pepsi,Čili Pica, Kino Balle,„3M”,"Sofijas Laivas", SK Liepājas Metalurgs, Ledus Halle,viesnīca „Līva”, fitnesa centrs „Olymp Sport”,SIA "Ansmann”, Dzintara Boulings, Red Bull, SIA „Kvadro”,Venden un Ramirent.

Informatīvie atbalstītāji: „Radio SWH” un „liepajniekiem.lv”.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs