Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Jomantam veikmīgi veikta operācija

Jomantam veikmīgi veikta operācija
Artūrs Jomants
Foto: Scanpix

Viļņas ''Lietuvos rytas'' basketbola klubs ziņo, ka 23 gadus vecajam lietuviešu basketbolistam Artūram Jomantam vakar tika veikta pleca operācija privātā Austrijas klīnikā.

Basketbolistu jau labu laiku mocīja sāpes plecā, līdz beidzot tika nolemts, ka viņam ir nepieciešama operācija. 23 gadus vecais spēlētājs vakar tika operēts Austrijas Altonhefa klīnikā, ziņo klubs.

''Par viņu rūpējas liliski speciālisti, kuri strādā ar augstas klases sportistiem un gadā veic 400-500 šāda veida operāciju. Šodien basketbolists pamazām sāks rehabilitācijas procesu, kurš ilgs četrus - piecus mēnešus'' - runāja Viļņas kluba ārsts Audrius Gocents. Gaidāms, ka Jomants treniņus atsāks tikai oktobrī.

Lai gan Jomants bija iekļauts Lietuvas izlases kandidātu sarakstā, tomēr ir skaidrs, ka valstsvienībai nespēs palīdzēt nekādā gadījumā, jo šajā laikā ārstēsies. Arī pagājušajā vasarā viņam bija tāda pati situācija un viņš nevarēja pievienoties Lietuvas basketbola izlasei.

Izmantotie resursi:
lrytas.lt