Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Tomass: "Esmu nevainīgs"

Federālās tiesas sprieduma rezultātā Ņujorkas „Knicks” un tās prezidentam Aizejam Tomasam nāksies šķirties no 11,6 miljoniem dolāru, jo atzīti par vainīgiem bijušās „Knicks” izpilddirektores Anukas Braunas Sandersas patvaļīgā atlaišanā.

Turklāt spriedums arī apstiprina Tomasa seksuālo uzmākšanos bijušajai kolēģei, kas agrāk bijusi profesionāla basketboliste. „Knicks” treneris Sandersai piesolījis dažādus labumus, kā arī izteicis dažādas seksuāla rakstura frāzes. Sandersa to darījusi publiski zināmu, kā rezultātā tikusi atlaista.

Aizeja Tomass vēl aizvien tiesas spriedumam nepiekrīt. „Esmu patiesi sarūgtināts, ka žūrija nespēja saredzēt taisnību šajā lietā, proti, es nekad neesmu seksuāli aizvainojis Sandersu, un man nav nekāda sakara ar viņas atlaišanu. Esmu nevainīgs.”

Pēc MSG amatpersonu teiktā, Tomasa amata statusu šāds spriedums neietekmēs, turklāt pagājušajā sezonā Tomass savu līgumu pagarinājis. Arī NBA viceprezidents Tims Franks atzinis, ka tās politika neietver civilo prāvu vērtēšanu.

Izmantotie resursi:
www.realgm.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-03 22:48, pirms 17 gadiem
divdomiigs virsraksts