Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Macijauskam operāciju nevajadzēs

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Macijauskam operāciju nevajadzēs
Arvīds Macijausks
Foto: AFP

Lietuvas vīriešu basketbola izlases aizsargam Arvīdam Macijauskam, kurš nesen tika atskaitīts no Pireju ''Olympiacos'' rindām, nebūs vajadzīga savainotās potītes operācija.

Potītes lūzums, kuru viens no Lietuvas meistarīgākajiem spēlētājiem guva pagājušonedēļ, izrādījiess ne tik nopietns, kā sākotnēji prognozēts, tāpēc basketbolists operācijas vietā izvēlējies izpildīt speciālu terapijas kursu, pēc kura tiks noteikts precīzs atlabšanas termiņš.

Grieķijas presē atrodamā informācija liecina, ka par Macijauska pakalpojumiem pašlaik nopietnu interesi izrāda Krievijas Superlīgas klubi.

Jau ziņots, ka pagājušonedēļ Macijausks individuālā treniņa laikā guva smagu potītes savainojumu, kas viņam liegs atgriezties laukumā vismaz trīs mēnešus. Spēlētāja nemitīgie savainojumi kalpojuši par iemeslu tam, ka ''Olympiacos'' kluba vadība nolēmusi lauzt līgumu ar vienu no saviem līderiem.

Izmantotie resursi:
superbasket.gr