Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" galvenais treneris pamet savu posteni

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Žalgiris" galvenais treneris pamet savu posteni
"Žalgira" galvenais treneris Hoans Plaza
Foto: AFP/Scanpix

Lietuvas čempionvienības "Žalgiris" galvenais treneris Hoans Plaza pametis savu posteni, par to preses konferencē šodien paziņojis pats speciālists.

"Vēlos atvadīties no visiem, man tādas lietas nepatīk," saka spāņu treneris. "Šeit esmu pavadījis 10 mēnešus, ir patiešām smagi, jo biju ļoti pieradis pie šejieniešiem. Domāju, ka esmu kļuvis labāks kā treneris un kā cilvēks. Vēlos pateikties visiem līdzjutējiem un it īpaši spēlētājiem." Speciālists arī norāda, ka pagaidām vēl nezina, kur strādās nākamajā sezonā. Plaza noliedz baumas par to, ka viņš parakstījis līgumu Malagas "Unicaja".

Šajā sezonā "Žalgiris" iekļuva Eirolīgas Top 16, izcīnīja trešo vietu VTB Vienotajā līgā, kā arī kārtējo reizi ieguva Lietuvas čempionu titulu.

Tikmēr savu līdzšinējo komandu pamet arī čehu "Nymburk" galvenais treneris Ronens Ginzbugs, kurš tur bija nostrādājis septiņus gadus. Šajā ilgajā laika posmā izraēliešu speciālists vairākas reizes aizvedis klubu līdz Čehijas čempionu titulam, kā arī vairākkārt vedis savus padotos cīņā pret latviešu klubiem.

Izmantotie resursi:
lrytas.lt
basket-nymburk.cz

Plazam negaršo ūdens (video: basketnews.lt):

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja