Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Šons Mejs spēlēs Turcijā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Šons Mejs spēlēs Turcijā
Šons Mejs
Foto: fenerbahce.org

Bijušais NBA basketbolists Šons Mejs šodien oficiāli noslēdzis līgumu ar vienu no Turcijas čempionvienību un vienu no pašreizējās Eirolīgas sezonas spēcīgākajām vienībām - Stambulas ''Fenerbache Ulker''.

26 gadus vecais amerikāņu basketbolists Stambulā ieradās pirms divām nedēļām un kopš tā laika aizvadījis vairākus treniņus kopā ar komandu. Pēc tam, kad nopietnu kājas savainojumu guva viens no ''Ulker'' garā gala spēlētājiem - Gašpers Vidmars - bija skaidrs, ka ''Ulker'' būs nepieciešams aizvietotājs, un pirmā izvēle krita tieši uz Šonu Meju.

206 centimetrus garais basketbolists NBA pavadīja piecas sezonas, labāko no tām aizvadot 2006./2007. gadā, kad Šarlotes ''Bobcats'' sastāvā vidēji laukumā pavadīja 24 minūtes, gūstot 11,9 punktus un izcīnot 6,7 atlēkušās bumbas. Jāpiezīmē, ka togad Mejs traumu dēļ piedalījās tikai 35 mačos, bet nākamajā sezonā nespēlēja vispār. Bijušais Ziemeļkarolīnas universitātes students savas NBA karjeras laikā piedalījies 119 spēlēs, atzīmējoties ar 6,9 punktiem un četrām atlēkušajām bumbām.

Stambulas ''Fenerbache Ulker'' šo sezonu uzsākusi ļoti veiksmīgi - pašmāju čempionātā septiņas uzvaras tikpat spēlēs, bet Eirolīgā sešas uzvaras un tikai viens zaudējums (dalīta pirmā vieta C apakšgrupā).

Jāatzīmē, ka Stambulas komandas mundieri šosezon spodrina tādi pazīstami spēlētāji kā Roko Ukičs, Marko Tomass, Omers Onans, Mirsads Turkčans, Kaja Pekers, Terenss Kinsijs un Lins Grīrs.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

  +7 [+] [-]

, 2010-12-02 16:54, pirms 14 gadiem
izskataas ka turkiem naudas netruuxt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-02 17:19, pirms 14 gadiem
Turkiye

     [+] [-]

, 2010-12-02 17:30, pirms 14 gadiem
Čalim milzīgas svara problēmas visu karjēru bijušas, potenciāls bija liels, bet trauma un vidusmēra spēlētājs! sportacentrs labāk būtu uzdrukājuši, ka iespējams Songailu iemainīs uz Lakers