Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Maccabi interesējas par Džilu

Maccabi interesējas par Džilu
Telavivas "Maccabi"
Foto: www.wikimedia.org

Pini Geršons sācis veikt izmaiņas Eirolīgas kluba Telavivas "Maccabi" sastāvā. "Dzeltenos" interesējot Edijs Džils, kas nesen atbrīvots no New Jersey "Nets", ziņo Talkbasket.com.

Džils varētu aizvietot Džeisonu Viljamsu, Česteru Simonsu vai Rodniju Vaitu. Karjeras laikā spēlētājs ir bijis piecu NBA klubu sastāvā, tomēr nostiprināties līgā viņam nav izdevies. NBA viņš spēlē vidēji guvis 3.8 punktus.

30 gadus vecais spēlētājs ir pazīstams ar Eiropas basketbolu, jo karjeras laikā paspējis uzspēlēt gan Grieķijā, gan Krievijā un Itālijā. 2006. gadā Džils aizstāvēja Maskavas "Dynamo" krāsas.

Pini Geršonam, kas stājās galvenā trenera vietā pēc tam, kad tika atlaists Efi Birenboims, vajadzīgs spēlētājs, kas aizstātu Karlosu Arojo, jo Drors Hagags to nav spējis izdarīt sekmīgi.

Izmantotie resursi:
talkbasket.net

     [+] [-]

, 2008-12-02 18:52, pirms 16 gadiem
Vietējie zēni tur galīgi netiek pie šprices...

  -2 [+] [-]

, 2008-12-02 18:55, pirms 16 gadiem
Atceros Kaa pagaajushajaaaos gadaa macacabi finalaa burtiski izniizinaaja CSKA taa tik bija speeelei

     [+] [-]

, 2008-12-02 23:14, pirms 16 gadiem
tu laikam kko jauc,pagaajsgad cska vineeja eiroliigu