Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Otrajā puslaikā spēlētāji atraisījās"

Pēc BK "Ventspils" uzvaras Baltijas Basketbola līgas Elites divīzijas spēlē ar 81:55 pār Tartu "Rock", sarunā ar radio "SWH" par šo spēli un jau nākamo "Ventspils" pretinieku iespaidos dalījās treneris Agris Galvanovskis.

Šodien BK "Ventspils" pārliecinoši ar 81:55 savā laukumā pārspēja Tartu "Rock". Pēc spēles ventspilnieku treneris Agris Galvanovskis par izcīnītās uzvaras atslēgu nosauca veiksmīgo sniegumu otrajā puslaikā. "Otrajā puslaikā spēlētāji atraisījās un uzbrukums aizgāja." Taču pirmajā puslaikā vēl ritēja līdzīga cīņa, kurā izpaudās viena no "Ventspils" problēmām un to minēja arī Galvanovskis: "Noturam aizsardzību, bet paši nevaram iemest."

Jau otrdien pirmo spēli "Ventspils" aizvadīs ULEB kausā, kad tiksies ar Stambulas "Besiktas". Kurzemes vienības treneri jau ir iepazinuši nākamos pretiniekus: "Noskatījāmies vienu "Besiktas" spēli. Salīdzinājumā ar pagājušo gadu ir nomainījies gandrīz viss sastāvs, atstāti ir tikai perspektīvākie spēlētāji. Viss viņu pirmais piecinieks pagājušo sezonu spēlēja Eirolīgā. Ar galveno treneri (Gašperu Okornu - aut.) uzskatam, ka viņi ir grupas favorīti. "Besiktas" spēlē ar +/- septiņiem spēlētājiem, ar pārliecību un pieredzi. Spēlētāji viņiem patiešām augsta līmeņa," pretiniekus slavēja "Ventspils" treneris Agris Galvanovskis.

"Pārējās piecas komandas ir līdzīga līmeņa. Visu izšķirs taktika un veiksme," uz spēkos līdzvērtīgo ULEB kausa B apakšgrupu, kurā spēlēs "Ventspils", norādīja Galvanovskis.

Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

     [+] [-]

, 2007-11-02 21:40, pirms 17 gadiem
Nu jā 2. puslaiks labs! Bet Besiktas vinnēt gan maz cerību... Lai arī ja paskatā kā Rytas salika Maccabi tad visādi jau var būt! Cerēsim uz to labāko!

  +2 [+] [-]

, 2007-11-02 21:42, pirms 17 gadiem
Piekrītu, ka Besiktas ir favorīti, un tā nav tā komandu kuru pagājušajā sezonā Ventspils uzvilka abas reizes, tomēr ka nesanāk tāpat kā Benetton, Armani, Maccabi etc, kuras ir skaļi vārdi, bet komandas saspēlētība ir zema. Besiktas līderi ir Turcijas izlases centrs Kaja Pekers, Puertoriko izlases spēlētāji Riks Apodaka un Kristians dalmo, pagājušās sezonas Benetton aizsargs Šumberts, un Nicēvičs. Turcija čempionata gan pagaidām divas uzvaras un divi zāģi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-02 21:45, pirms 17 gadiem
Domaaju ja pret Besiktash nospelees taa pat ka otrajaa puslaikaa, tad vajadzeetu veesi uzvareet ar kaadiem 10 punktiem vismaz.

  +3 [+] [-]

, 2007-11-02 22:01, pirms 17 gadiem
iesaakumam pietiks kaut vai ar +1

  -4 [+] [-]

, 2007-11-02 22:15, pirms 17 gadiem
man gan liekas ka Ventspili gaida izgāšanās ULEB kausā.....tā kā patreiz spēlē Ventspils, viņiem ulebā nav ko darīt!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-02 23:18, pirms 17 gadiem
malachi