Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Stoudemairam tiks veikta operācija

Otrdien Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Fīniksas "Suns" līderim Amarē Stoudemairam tiks veikta labā ceļgala operācija. Rehabilitācija varētu ilgt no divām līdz trīs nedēļām.

Viens no Fīniksas "Suns" līderiem Amarē Stoudemairs nedevās kopā ar komandu uz Taksonā gaidāmo treniņnometni, jo spēlētājam tiks izdarīta labā ceļgala operācija. Tā būs jau Stoudemaira trešā ceļgala operācija pēdējo divu gadu laikā, taču tā nav tik nopietna kā iepriekšējas divas.

"Tā ir tā pati procedūra, kura tika veikta Radžam (Belam). Mums ir laiks to izdarīt, tāpēc domājām, ka tas ir jāizdara," tā par šo operāciju izsakās "Suns" galvenais treneris Maiks D'Antoni. Pašreizējās prognozes ir, ka Stoudemairs basketbolu nespēlēs nākamās divas līdz trīs nedēļās, bet šis termiņš var arī mainīties.

Pagājušajā sezonā Stoudemairs piedalījās visās 82 "Suns" regulārās sezonās spēlēs (vidēji spēlē 20,4 punkti un 9,6 atlēkušās bumbas), kas liecināja par veiksmīgo rehabilitāciju pēc ceļgala operācijas, kas tika veikta 2005. gada oktobrī un lika spēlētājam izlaist gandrīz visu 2005./2006. gada sezonu.

Izmantotie resursi:
www.azcentral.com
www.espn.com

     [+] [-]

, 2007-10-02 11:33, pirms 17 gadiem
oooo.. gadiijumaa ja atveseljoshanaas ieilgs- ljoti iespeejams ka atkal atvērsies 05/06 gada straujaak progresējušais spēlētājs- BORIS DIAW...

vins pagaashgad vismazaak ieguva no taa ka STOUDEMAIRS atgriezās ierindā. Zaudēja spēles laiku 4 nr pozīcijā, un par 3. nr konkurencē ar MARIONU arī zaudēja. Žēl džeka, bij baigi labi atvēries.

Ceru ka viņu aizmainīs uz komandu kur viņš pilnībā varēs parādīt savu potenciālu... vislabākais uz NETS ..

  +1 [+] [-]

, 2007-10-02 11:35, pirms 17 gadiem
Lai chalim veicas! Vinsh noteikti atgrieziisies un dominees zem groziem NBA! Vinjam ir iekshaas un raksturs ar speeciigs!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-02 15:59, pirms 17 gadiem
nebutu tas traumas vinsh butu dominejoshakais centrs NBA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja