Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Papadopoluss beidz karjeru izlasē

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Papadopoluss beidz karjeru izlasē
Lazars Papadopoluss.
Foto: AFP

Viens no Grieķijas basketbola izlases līderiem centra spēlētājs Lazars Papadopoluss pieņēmis lēmumu beigt savu karjeru valstsvienības sastāvā.

Papadopoluss, kurš ikdienā pārstāv vienu no Spānijas basketbola grandiem Madrides ''Real'', savu lēmumu skaidro ar nogurumu, kas viņu pēc klubu sezonas beigām moka ik vasaru.

''Par šo jautājumu domāju aptuveni mēnesi. Mana sirds vienmēr ir piederējusi Grieķijai, un es vienmēr esmu vēlējies pārstāvēt savu valsti starptautiskās sacensībās, taču diemžēl 28 gadu vecumā es vairs nevaru tik ātri atjaunoties pēc saspringtas sezonas "Real" rindās,'' savu lēmumu skaidro basketbolists.

''Savainojumi, kas man aizvadītajā sezonā liedza demonstrēt ierasto sniegumu laukumā, tam kalpo par apstiprinājumu. Šis neapšaubāmi bija sarežģītākais un smagākais lēmums, ko man nācies pieņemt savas profesionālās karjeras laikā.''

Izmantotie resursi:
championat.ru

  -3 [+] [-]

, 2008-06-02 23:27, pirms 16 gadiem
28 gadi? totāls memļax !

  +2 [+] [-]

, 2008-06-02 23:55, pirms 16 gadiem
wyneMiller rakstīja: 28 gadi? totāls memļax !



nu vismaz tu spēlē tādā pašā līmenī un palīdzi izlasei katru gadu !!!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-03 01:48, pirms 16 gadiem
garajiem spēlētājiem bieži gadās traumas, jo kauliem nākas izturēt lielāku slodzi. Bez tam ne mums viņu nosodīt, ka viņam sava veselība ir pirmajā vietā nevis valstsvienības intereses, bez tam grieķiem drīz būs jauna zvaigzne- Kufos tā ka gan jau arī bez Lazara grieķi būs stipri.

     [+] [-]

, 2008-06-03 09:43, pirms 16 gadiem
nu jaaa nopietns vecums, jaabeidz karjera