Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Kalev" jauns galvenais treneris

Igaunijas vicečempioni basketbolā Tallinas "Kalev" par galveno treneri iecēluši serbu speciālistu Nenadu Vučiniču, kurš aizvietos savu tautieti Veselinu Matiču. Vučiničs strādā arī par Jaunzēlandes izlases galveno treneri.

"Kalev" jaunais treneris Nenads Vučiničs tika stādīts priekšā šodien preses konferencē. Vučiničs strādā arī par Jaunzēlandes izlases galveno treneris. 43 gadus vecais serbu speciālists savulaik ir spēlējis Jaunzēlandē, kur ieguvis arī valsts pilsonību, kas viņam ļāva piedalīties 2000. gada Sidnejas Olimpiskajās spēlēs kā jaunzēlandiešu basketbolistam.

Pēc karjeras beigām Vučiničs sāka strādāt par galvenā trenera asistentu Jaunzēlandes izlasē, bet 2006. gadā kļuva par galveno treneri. Pagājušā gada augustā Vučiničs ar Jaunzēlandes izlasi viesojās Rīgā, kur aizvadīja pārbaudes spēli ar Latvijas izlasi.

Izmantotie resursi:
bckalev.ee

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-03 11:42, pirms 16 gadiem
tad jau redzes, kalev ari jau neizskatas parlocinosi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja